2777
2789
عنوان

فردا روز ۸ انتقال جنینم. به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11425 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. روز یازده ام

ببین اصلا ناامید نشی بخدا همین چند روز پیش دوستم روز ۸ بیبی زد منفی انقد غصه خورد ک نگو ...روز دوازده بیبی مثبت شد باز روز سیزده منفی دیگ روز ۱۶ رف ازمایش مثبت الانم میگ رفته سونو دوقلو بوده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ببین اصلا ناامید نشی بخدا همین چند روز پیش دوستم روز ۸ بیبی زد منفی انقد غصه خورد ک نگو ...روز دوازد ...

چه جالب. بنده خدا چقدر استرس کشیده.

راستش ناامید به اون معنا نشدم یعنی از رحمت خدا خجالت میکشم ناامید باشم ولی خب امیدوار هم به معنای واقعی نیستم. قرصهای ویتامین رو یک روز در میون میخورم دیگه بعضیاش رو هم دیگه نمیخورم. استرایول و پروژسترون و آنوکسا رو دارم ادامه میدم.

واقعا از انتظار کشیدن بیزارم تو هر چیزی. یعنی به مرز دیوانگی میرسم. تو این انتقال دادن ها هم این ۱۴روزا برام جهنمه. 

از طرفی وضعیت خونه ام افتضاح شده. همسرم کمک میکنه ولی بلد نیست. یعنی یکی بیاد خونم فکر میکنه اومده تو انباری😥. خودمم که یه کم کار میکنم زیر دلم یهو شدید درد میگیره و احساس انقباض شدید میکنم تا زمانی که استراحت کنم. پله هم بالا و پایین میرم اینجوری میشه.

کلا وضعیتی شده برام😶

آخی بالاخره تونستم غرهام رو کامل به یکی بگم😂

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چه جالب. بنده خدا چقدر استرس کشیده. راستش ناامید به اون معنا نشدم یعنی از رحمت خدا خجالت میکشم ناام ...

کاملا درکت میکنم منم وسواسم ب تمیزی خونه دفعه پیش میریخت ب دلم و پامیشدم جمع میکردم ولی اینبار گفتم فدا سرم بذار گند بباره اصلا تو هم محل نده در نهایت یکیو میاری برا خونه تکونی ...امروز بیبی بزن

چه جالب. بنده خدا چقدر استرس کشیده. راستش ناامید به اون معنا نشدم یعنی از رحمت خدا خجالت میکشم ناام ...

انقد جمع کردیم شستیم سابیدیم چیشد کی اومد بگه دستت درد نکنه؟؟؟فدا سرت بذار گند بباره فقط دور تشکت تمیز باشه ک ب دلت نریزه😅

کاملا درکت میکنم منم وسواسم ب تمیزی خونه دفعه پیش میریخت ب دلم و پامیشدم جمع میکردم ولی اینبار گفتم ...

از اون روزی که منفی شد خیلی خورده تو ذوقم دیگه جرات نمیکنم. تازه فهمیدم روز ۷ میشده روزی که بی بی زدم نه ۸

انقد جمع کردیم شستیم سابیدیم چیشد کی اومد بگه دستت درد نکنه؟؟؟فدا سرت بذار گند بباره فقط دور تشکت تم ...

😅

شما یه بچه داری؟

اره عزیزم چقد زوووود زدی دختر

چه خوب که گیر اولیش نیستی. خیلی بده برای اولی این همه انتظار بکشه آدم.

جنینا بلاست بود. باید نشون میداد

چه خوب که گیر اولیش نیستی. خیلی بده برای اولی این همه انتظار بکشه آدم. جنینا بلاست بود. باید نشون م ...

دومی سختتره همه میگن چیشد چیشد

عزیزممممم😡😡😡برا دوستمم دوتا بلاست بود فک کن دوتاشم گرفته بوده

دومی سختتره همه میگن چیشد چیشد عزیزممممم😡😡😡برا دوستمم دوتا بلاست بود فک کن دوتاشم گرفته بوده

وای خوش به حالش. 

ان شاالله خدا به زودی دومی رو روزیتون کنه

سلام ببخشید استارتر من یه مشکلی دارم لطفا هرکس میتونه کمکم کنه من تو سیکل آی وی اف هستم ولی چند روز ...

منم رفتم ویزیت بعد از پانکچر...

گفت میوم داری....

باید هیسترو شی..

منم بعد از پریود به خونریزی ولی خدایا شکر کم بود خیلی کم ..مفنامیک اسید خوردم قطع شد...

باید برم هیسترو بعد انتقال بدم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍