2777
2789
عنوان

فردا روز ۸ انتقال جنینم. به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11425 بازدید | 45 پست
انشالا مثبت میشه عزیزم منم خواهرم سه بار انتقال داد نتیجه نگرفت طفلی 

ان شاالله به زودی خدا طبیعی روزیشون کنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه يدونه  انشاالله مثبتي استرس به دلت راه نده هر چي خدا بخواد همونه منم سومين انتقالم نتيجه گر ...

من دیگه جنین ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید استارتر من یه مشکلی دارم لطفا هرکس میتونه کمکم کنه من تو سیکل آی وی اف هستم ولی چند روز قبل انتقالم دچار لکه بینی و خونریزی میشم که انتقالم کنسل میشه به نظرتون چرا اینجوری میشم😭😭

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼
من دیگه جنین ندارم

منم دوبار عمل شدم 

اصلا به اين چيزا فكر نكن خدا گذاشته كنار برات به وقتش كه همين روزاس خوشحالت ميكنه اگه فكر ميكني از بي بي چك ميترسي و عصبيت ميكنه ديرتر بزن فقط ميسپرم بهت استرس نداشته باش بيخيال روزارو بگذرون ميدونم چقزر سخته يه ساعتش يه سال ميگذره ولي خدا همراهته 

خیلی زوده بزار۱۴روز بعد

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔
من دیگه جنین ندارم

عزیزم نگران نباش

انشاالله مثبت میشه

فقط استراحت مطلق داشته باش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الهی که خوش خبر باشی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

اینایی که گفتی ینی چی 

کاشت جنین منظورت هس؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

اصلا نگران نباش من تو ۳۸ سالگی با ذخیره ی کم، ۳ تا جنین انتقال دادم

تو اولین سیکل انتقال بودیم که مثبت شدش

هیچوقت ناامید نباش

دوست داشتی سوره مریم رو بخون

آرومت میکنه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اصلا نگران نباش من تو ۳۸ سالگی با ذخیره ی کم، ۳ تا جنین انتقال دادم تو اولین سیکل انتقال بودیم که م ...

چه خوب. قسمتتون بوده خدا روزیتون کرده. 

چه خوب. قسمتتون بوده خدا روزیتون کرده. 

میخواستم بهت بگم که هیچ چیز از دست خدا خارج نیست

مطمئن باش که باردار میشی و ته دلت کمترین شکی نداشته باش

میخواستم بهت بگم که هیچ چیز از دست خدا خارج نیست مطمئن باش که باردار میشی و ته دلت کمترین شکی نداشت ...

الهی که اینبار نظر کنه...