2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای عقده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 98 پست
خوبه ولی اگه خواهر شوهزا ادم باشن ادمم یهو سیم پیچیاشون قاطی نکنه

بنظرم آدم بودن و خوب بودن باید دو طرفه باشه

البته ی جاهایی گذشت و بخشش هم خیلی خوبه

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خوبه اتفاقا احترام میذارم،احترام میبینم دو تا جاری دارم که سرک کشیدن عادتشونه که خواهرشوه ...

چرا عمه من نیست ۲۰ ساله با مامانم دشمنه انگار

از اوایل نامزدی مامانم نه حرف میزده نه چیزی روز عروسی پاتختی و اینا هم رفته مثل غریبه ها نشسته تا الانم که هست با ما خوب نیست  

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

چه بهتر شمام رسمی باش باهاشون اینجوری کشمکش ام پیش نمیاد

اینم بگم که بی احترامی نمیکنن اصلا فقط کم حرف شدن نسبت به قبل وگرنه مشکل دیگه ایی نیس منم دقیقا مثله خودشون رفتار میکنم ولی میگم وقتی اونا میزبانن این رفتار درست نیی

روی روحیه ی خودت کار کن..مهم نباشه نگاه و حرفشون واست..تو میذاری کسی داخل منزلت آشغال بریزه؟نهایت اگ ...

من اصلا بهشون فک نمیکنم برامم مهم نیستن تا زمانیکه میریم اونجا 

اینم بگم که بی احترامی نمیکنن اصلا فقط کم حرف شدن نسبت به قبل وگرنه مشکل دیگه ایی نیس منم دقیقا مثله ...

شاید میخوان صمیمی نشن مشکلی پیش نیاد دوباره

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
اینم بگم که بی احترامی نمیکنن اصلا فقط کم حرف شدن نسبت به قبل وگرنه مشکل دیگه ایی نیس منم دقیقا مثله ...

دلیلی نیس اون چیزی ک تو فکر میکنی درسته اونا هم همین حس رو داشته باشن...اونا هم شاید  حس کنن رفتار خودشون درسته

خب حالا چه اصراری داری حتما صمیمی باشین؟ عزیزم در همبن حد که دفت و امد قطع نشه و احترام هم رو داشته باشین خیلی خوبه. هم اعصاب تو راحته هم اونا. بیخیال صمیمیت باش سرت برای حرف و حدیث و دردسر درد نکنه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن