2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای عقده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 98 پست
من دارم خوبه اتفاقا احترام میذارم،احترام میبینم دو تا جاری دارم که سرک کشیدن عادتشونه که خواهرشوه ...

همیشه اینطور نیست...یعنی الان جاری های شما فضولی میکنن چون شماهم فضولی؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینه که خواهر شوهر هر چقدر هم خوب باشه، باید بهش احترام بذاری ولی نباید صمیمی بشید. چون دلخوری پیش بیاد، مثل خواهر آدم نیستن رفتارشون غریبه میشه.

حالا عیبی نداره.. بفال نیک بگیر ولی در نظر داشته باش عقده ای نیستن بنظرم نمیخوان حرمتاد از بین بره تو هم رسمی باش. بهتره

قهرمان خودت باش
نگاهشون نکن..برای من ک جواب میده  هرچقدر حساس تر باشم ک چی میگن چ میکنن بیشتر میترکم🤣🤣🤣

من نگاشون نمیکنم حرفم نمیزنم از وقتیکه فهمیدم رفتارشونو تغییر دادن

نمیدونم چرا بهم برمیخوره رفتارشون

چون قبلا خوب بودین و الان نیستین. ولی با خودت کنار بیا که شرایط عوض شده . حتی شما هم اون آدم قبل از جریانات نیستی. به نظرم در کمال آرامش به همین روند ادامه بده و جز موارد ضروری چیزی رو صحبت نکن. راحت تری.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خیلی کم میرم 

چه ربطی داشت به خوشگلی؟؟ مطمعنی اونا همین نظر شما رو راجب خودشون ندارن؟ احساس میکنم اعتماد به سقفت بالاست و همین باعث شده از بالا به پایین نگاه کنی اینجور ادمها کسی حوصله نداره باهاشون مراوده داشته باشه

لطفا وقتی از تاپیکی خوشتون نمیاد نیاین 

عزیزم تاپیک اینجا بی فایده است اکثرا اینجا خواهر شوهرن که با عروس مشکل دارن فقط باعث میشن اعصابت بهم بریزه

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

جای من بودین چ میکردین 

خواهر شوهرام جلوی شوهرم خیلی قشنگ تحویل میگیرن تعارف و حرفای قشنگ 

شوهرم نباشه همش طعنه و تمسخر کردن من..ب شوهرمم ک میگم باورش نمیشه 

آدم بداخلاق باشه هااا ولی دورو نباشه