سلام خانوما من سه تا خواهر شوهر دارم اولا با هم دوست بودیم تا اینکه سر یه موضوعاتی چند بار بحث بینمون پیش اومد ی مدتی قهر بودم باهاشون برا تولد پسرم کادو گرفتن منم دعوتشون کردم اشتی کردیم اما دیگه عوض شدن باهام دیگه بجز سلام هیچ حرفی باهم نداریم میرم خونشون با اینکه میزبانن هیچ حرفی نمیزنن و حوصلم سر میره اذیت میشم از رفتارشون انگار کم محلی میکنن و سر سنگینن اینم بگم ک من از لحاظ ظاهر و چهره خوشگلترم تو زندگی متاهلیمم موفقم ینی چیزیم از اونا کمتر نیست ولی رفتارشون باعث میشه ناراحت بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدبختی اینه که خواهر شوهر هر چقدر هم خوب باشه، باید بهش احترام بذاری ولی نباید صمیمی بشید. چون دلخوری پیش بیاد، مثل خواهر آدم نیستن رفتارشون غریبه میشه.
حالا عیبی نداره.. بفال نیک بگیر ولی در نظر داشته باش عقده ای نیستن بنظرم نمیخوان حرمتاد از بین بره تو هم رسمی باش. بهتره
چون قبلا خوب بودین و الان نیستین. ولی با خودت کنار بیا که شرایط عوض شده . حتی شما هم اون آدم قبل از جریانات نیستی. به نظرم در کمال آرامش به همین روند ادامه بده و جز موارد ضروری چیزی رو صحبت نکن. راحت تری.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چه ربطی داشت به خوشگلی؟؟ مطمعنی اونا همین نظر شما رو راجب خودشون ندارن؟ احساس میکنم اعتماد به سقفت بالاست و همین باعث شده از بالا به پایین نگاه کنی اینجور ادمها کسی حوصله نداره باهاشون مراوده داشته باشه