2777
2789
من شوید پلو درست میکنم بعد سینه نرغ آبپز میکنم بعدش پیاز تفت میدم و سینه مرغ آبپز شده رو توش تفت مید ...

ادویه چی میزنید ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در آوردی نیست، شمالیا درست میکنن

من خودم رشتیم ولی از زنداییم که اردبیلیه یاد گرفتم،اونم از همسایشون یاد گرفته بود🥴😃

اتفاقا شمالیا زیاد دوست ندارن،درست کردم براشون،چون اکثریت عاشق آب خورشتن😕زیاد با این غذا حال نمیکنن

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ادویه چی میزنید ؟

زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو،و ادویه مخلوط مرغ که واسه جنوبه و دارچین داره توش

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
مرغ زیر برنجی ک من درآوردی نیست غذای عروسی هم هست😋

واقعا من فک میکردم من در آوردیه😅اون عروسی واقعا رفتن داره😍😋

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
واقعا من فک میکردم من در آوردیه😅اون عروسی واقعا رفتن داره😍😋

تو لرستان عروسی هایی ک تو تالار نباشه و تو خونه باشه تو بشقاب غذا نمیدن تو دیس میدن یا چلو گوشت یا جلو مرغ و گوشت یا مرغو زیر برنج میزارن 

ته دیگش رو بادنجون بذار اووف لامصب

اونم عااالیه😍😋ولی ما بیشتر پیاز و هویج میزاریم خیلی خوب میشه لههههنتی😋😋

ساندویچ سرخ کرده ::

به تعدادی میخواید، نون اسنکی اطرافشو برش بزنین بعد  یکم با فرچه نم دار کنید و با وردنه پهن کنید 

مواد میانیش میتونه :۱ مرغ ریش ریش باشه 

۲  مواد ماکارانی باشه اما ابدار نباشه نونتون وامیره 

۳ مواد پیتزا باشه 

پنیر پیتزا هم تو بریزید

یه نون اسنکی دیگه رو به همون روش باز کنید

بزارید روی مواد میانی که روی نون اولی بود 

بعد بزنید توی ارد ،بعد تخم مرغ ،بعد مخلوط ارد سوخاری پنیر پیتزا 

با روغن سرخش کنین با سس دلخواه میل کنید 

ببخشید خیلی طولانی شد اما خیلی خوش مزه اس 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
تو لرستان عروسی هایی ک تو تالار نباشه و تو خونه باشه تو بشقاب غذا نمیدن تو دیس میدن یا چلو گوشت یا ج ...

آخ این غذا عشق همسره منه به خصوص گوشت😅یعنی اگه الان کرونا نبود و عروسی میشد گرفت،جور میکرد خودشو تو یه عروسی روستایی چتر میکرد😅😂