2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجون سرخ میکنم قشنگ بعد با رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه یکم سس درست میکنم بادمجونای سرخ شده زو ...

منم همین‌کارو می کنم با ماست می زنم بر بدن😃

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
کلم بروکلی و پنیر پیتزا😐

برا شستن کلم بروکلی اب بجوشون و کلمارو بریز تو اب یه قل که خورد اول کم کم ابشو کامل خالی کن 

بعد کلمارو بریز تو ابکش

کلم بروکلی با اب نمک شسته نمیشه کرم یا حشرات همرنگ کلم داره که با اب جوش از بین میرن 

مراقب سلامتیت باش ❤

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
شما چ مدلی درست میکنی مرغتو چ ادویه هایی میزنی..من درست میکنم خیلی خوب نمیشه

ادویه ش که زعفرون و دارچین و فلفل سیاه و نمک من میزنم،مخلفاتش هم پیاز و هویج

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

کشک بادمجون مخلوط نشده 

بادمجون سرخ شده 

گوجه سرخ شده 

پیاز و سیر سرخ شده 

موقع خوردن کشک بزنی یکم و با نون بخوری 

انگار از خود کشک بادمجون خوشمزه تره 😂😂

خخخ مام کباب لای برنجی

اتفاقا من کباب تابه ای زیر برنجی و گوشت لا پلویی هم درست میکنم با همسرم دییوونشیم😋😃🤤

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...