2777
2789

یه غذای مجلسی کم خرج درست میکنم : هویج و سیب زمینی رو خلال میکنم و سرخ میکنم یه دو سینه مرغ هم جدا گانه می پزم بعد ریش ریش میکنم کمی زرشک و زعفران آماده میکنم بعد همه مواد رو مخلوط کرده و یه لایه میریزیم روی برنجی که از قبل آماده کردیم هم خوشمزه و هم خوش رنگه و مجلسی

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

حالا این همه تعریف کردین بگین ببینیم جطوریه مرغ و گوشت زیر برنجی تون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟؟

برنج رو آبکش میکنم،مرغ رو از قبل یه بار با نمک و سرکه جوش میدم و آبشو میریزم دور تا هورمون ها و آمپول هایی که به مرغا میزنن و برای به خصوص زنا خیلی ضرر داره و کیست ایجاد میکنه،از مرغ خارج بشه و این یه بار جوش دادن مرغ با نمک و سرکه خوش طعمش هم میکنه،بعد کف قابلمه روغن میریزم و مرغارو با پیازهایی که یکم درشت تر خورد شدن با هویج های حلقه حلقه میچینم،بهشون نمک،فلفل سیاه،دارچین و زعفرون میزنم،در قابلمه رو میزارم و اجازه میدم یه نیم ساعت مرغا عطر و طعم مخلفات و ادویه ها رو به خودشون بگیرن بعد برنجی که آبکش کرده بودم رو روی اون مواد میریزم و ته استکان آب میریزم و درش رو میبندم،شعله پخش کن میزارم و اولش یکم شعله رو زیاد میکنم تا بخار کنه و بعد که بخار افتاد تقریبا یک ساعت با شعله ملایم میزارم بمونه که هم مرغا بپزن و از زیر طلایی بشن و هم برنج از رو دم بکشه😋

این مدلیه که من درست میکنم و خوشمزه میشه و ما عاشقشیم،حالا شاید مدلای مختلف هم باشه...

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من خودم رشتیم ولی از زنداییم که اردبیلیه یاد گرفتم،اونم از همسایشون یاد گرفته بود🥴😃 اتفاقا شمالیا ...

ما مازندران هستیم ساری، اینجا که خیلی درست میکنن، و جزءغذاهای اصلی هست، مخصوصا تو روستاها که خیلی عیونی هم به حساب میاد  

ما مازندران هستیم ساری، اینجا که خیلی درست میکنن، و جزءغذاهای اصلی هست، مخصوصا تو روستاها که خیلی عی ...

سلیقه ایه دیگه😉

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...