2777
2789
خخخخخخخخ از الان بالا و پایین در نظر میگیری؟

از الان سعی میکنم پدرشو دربیارم 😂😂

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب ولی مردل فقط شبا هیتن خونه...ب خودتون برسید شب متوجه نشن حالتون بد

اگر شوهرتون آدمی بود ک خستگیش و اعصاب خوردی روز و بیرون رو گذاشت پشت در و بعد اومد توخونه میتونه توقع همچین چیزی رو هم داشته باشه 

این چ منطقیه ک زن خودش رو خفه کنه بریزه تو خودش ک شوهرش نفهمه حالش بده؟؟؟ شوهرش نفهمه کی بفهمه پس؟ شوهرش همدمش نباشه کی باشه پس 

این چ حرفاییه میزنید خدایی 

مردا الان متاسفانه  بیشتر اهل خیانت تنوع طلبی و... جذب زنی ک لوندباشه اندام بزرگ داشته باشه زبون چاپلوسی داشته باشه ک زیادم هستن متاسفانه زنایی ک با مرد متاهل رفیق میشن جاداره بازم نفرین کنم اینجور هرزه ها رو خدا لعنتشون کنه 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

تو همه چیز باید هوای همو داشت و کنار هم بود... نه این که به زور تظاهر حال یکی دیگه رو خوب کنیم. اونم کسی که موقع درد و بیماری ازت فرار میکنه. خوشحالی رو با همه میشه تقسیم کرد، همه خریدارشن، ولی ما برای همین ازردگی های روزمره است که یه همدم لازم داریم، وقتی شریک زندگی غمخوارت نباشه دیگه به چه دردی میخورده؟ 

عزیزم این تاپیک درست نیست به نظرت احترام میزارم اما مردا اینقدر  بزرگ نکنین تا توی ایران زنها به خودشون احترام نزارن وخودشونه دوست نداشته باشن مشکلات تموم نمیشه پس چطور یه زن زیبا زن یه مرد زشت بشه اشکال نداره ولی اگه یه مرد زیبا یه زنی بگیره که تو نظر بقیه زشته بگیره  همه براش دلسوزی میکنن لژفا لطفا دیدتون عوض کنین چ مرد چ زن سیاه سفید زرد گندمی کوتا بلند متوسط لاغر چاق یا هرچی همه‌زیبا هستن دیدتون زیبا کنین هیچکس زشت نیست بگردین تو انسانها عقلشون سوادشون رفتارشون و..... خیلی چیزا هست که بنظرم هر کدوم جدا باعث زیبا شدن یه نفر میشه بستگی به نظرتون داره 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
تو همه چیز باید هوای همو داشت و کنار هم بود... نه این که به زور تظاهر حال یکی دیگه رو خوب کنیم. اونم ...

اصلش همینه درسته حرفات ولی کو خواهر من کو؟ همچین مردایی دیدی سلام ما رو برسون 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

من این نظر سخنجی گذاشتم ببینم چن نفر هستن ک اینجا حتی نمیدونن شوهر چیه.....که متاسفانه فقط ۲ یا ۳ نفر بودن درک داشتن مردا چی میخوان و خانم ها هم همشون جز ۳ نفر هیچ کاری جز احمق دونستن مردا ندارن........

بدبخت مردا ....فقط همین .....

بله شما یا خانم نیستی ک متوجه معضلات پریود نمیشی یا هم از بندگان برگزیده خدایی ک تو پریودیتون هیچ مش ...

شما اگه بهداشتت رعایت کنی پریودیت اروم و بدون درد میشه......لباس زیرت یاد بگیر روزی ۳ بار عوض کن و یک بار در روز حموم برو......بعد ب مردا گیر بده ک درک نمیکنن