2777
2789
بنظر من خودتو کوچیک نکن خودت پسش بزن یکم عزت نفس داشته باش یعنی چی این حرفا😐مگه میخواد میوه سواکرده ...

عزیزم دسته خودم نیست

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
عزیزم دسته خودم نیست

تحمل خرد شدن و.کوچیک شدن خودتو داری خدای نکرده؟خودتو آماده کردی واس این روزا؟عزیزم خواهر قشنگم یکم عزت نفس داشته باش عشق ی طرفه مفت نمیرزه دنبال کسی باش التماست کنه برات تب کنه ن ک تو روت بگه مقیاسم تحصیله یکی دیگه هم هست یا تو یا اون مگه اومده میوه سوادکرده بگیری.....فقط ب این فکر کن ما یبار ب دنیا اومدیم باید خوشبخت بشیم همیشه زود دیر میشه.ببخش طولانی شد گلم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل خرد شدن و.کوچیک شدن خودتو داری خدای نکرده؟خودتو آماده کردی واس این روزا؟عزیزم خواهر قشنگم یکم ع ...

یعنی چکار کنم الان که فقط در حده یک هفته باهم بودیم بعدم بلاک کرد تابعد از کنکور حالامن چکار کنم؟؟

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
یعنی چکار کنم الان که فقط در حده یک هفته باهم بودیم بعدم بلاک کرد تابعد از کنکور حالامن چکار کنم؟؟

ببخشیدا کن جای تو بودم تفم نمینداختم صورتش مغرور باش بلاک خیلی توهین بزرگیه 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
ببخشیدا کن جای تو بودم تفم نمینداختم صورتش مغرور باش بلاک خیلی توهین بزرگیه 

جلو بیفت اومد سمتت بگو من نظرم عوض شده نمیخوامت ب همین راحتی بذار بسوزه دلتم خنک بشه

جلو بیفت اومد سمتت بگو من نظرم عوض شده نمیخوامت ب همین راحتی بذار بسوزه دلتم خنک بشه

خب من دوستش دارم

میتونم بزنم حاشا بگم من کی پیام دادم و اینا یا اصلا به روم نیارم ولی.....دیگه نمیدونم چکار کنم اصلا عقلم نمیرسه باید چکار کنم

خب من دوستش دارم میتونم بزنم حاشا بگم من کی پیام دادم و اینا یا اصلا به روم نیارم ولی.....دیگه نمید ...

فقط میدونم تو ی زنی باید خودتو.دوست داشته باشی تا دوست داشته بشی ببین گلم من دو تا بچه دارم ولی اول خودمو دوست دارم بعد اونارو روانشناسا هم اینکارو درست میدونن همه چی دوست داشتن نیست دوست داشتن عاقلانه نتیجه خوب داره ن فقط دوستداشتن خالی امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و خوشبخت بشی💕💕💕💕