تحمل خرد شدن و.کوچیک شدن خودتو داری خدای نکرده؟خودتو آماده کردی واس این روزا؟عزیزم خواهر قشنگم یکم عزت نفس داشته باش عشق ی طرفه مفت نمیرزه دنبال کسی باش التماست کنه برات تب کنه ن ک تو روت بگه مقیاسم تحصیله یکی دیگه هم هست یا تو یا اون مگه اومده میوه سوادکرده بگیری.....فقط ب این فکر کن ما یبار ب دنیا اومدیم باید خوشبخت بشیم همیشه زود دیر میشه.ببخش طولانی شد گلم
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من دوستش دارم میتونم بزنم حاشا بگم من کی پیام دادم و اینا یا اصلا به روم نیارم ولی.....دیگه نمید ...
فقط میدونم تو ی زنی باید خودتو.دوست داشته باشی تا دوست داشته بشی ببین گلم من دو تا بچه دارم ولی اول خودمو دوست دارم بعد اونارو روانشناسا هم اینکارو درست میدونن همه چی دوست داشتن نیست دوست داشتن عاقلانه نتیجه خوب داره ن فقط دوستداشتن خالی امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و خوشبخت بشی💕💕💕💕
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏