2777
2789

چقدر دل پر اینجا هست!

پس این زوج های خوشبخت که میبینیم هرروز اینور اونور و اینستا کجااایند؟

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن. تو دکتر بشی دیگه شوهر به چه دردت میخوره. خودت خانوم خودتی. این حرفش پشیمونت نکرد؟& ...

نه اصلا

من همین الانشم از اون بالاترم ولی خب کاره دله چکارش میشه کرد

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
ار نظر ظاهری  قد بلند  رنگ تقریبا گندمی  یکم لاغر  باس ن بزرگ  سینه مت ...

من همه اینایی که گفتی دارم  حتی پوستمم نه گندمی پوستم بین سفید وزردچه است همه میگن خوشگلم وخوش اندام اما شانس ندارم  همسرم هیچکدوم نمبینه همیشه شوخی میکنم میگم مامور عذاب منه که منه اون دنیا مستقیم برم بهشت خحخ بازم خداروشکر  ولی کلا بنظرم بستگی به شخصیت او مرد داره که دیدش چجوری باشی وچقدر دارای شخصیت وعقل باشه یا نه و همه مرداهم نمیگم اما بیشترا زنی که تو خونشونه نمبینن چشمشون به ریز یا درشت زنهای دیگه کیاد درصورتی که ممکنه اون زن خیلی از زن خودش پایینتر باشه اما اون یه چیزی توش پیدا میکنه بنظرم مال کم فرهنگیشون البته بازم نه همه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین