2777
2789
ببخشید من اینا رو کلی گفتم معمولا از دیدنت از مردای دیگه احتمالا متوه شدی

میدونم چی میگی عزیزم میگم داشتن اینا یا نداشتنشون باعث خوشبختی نمیشه منم زیبام خداروشکر میکنم همه اینایی که گفتی هم دارم اما بنظر خودم که خوبه ولی بیشتر برام‌مهمه وقتی توی یه جمعی میشنم ازکتاب وسواد مغزم پر باشه تا ظاهرم ظاهر مهمه اما همه چیز نیست بعدشم من گفتم شانس ولی هرچیزی یه حکمتی داره وانتخاب خودمون باید باهاش کنار بیایم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا لذت بردم از پستتون افرین 👌

متشکرم خواهر  گلم نظر لطفتونه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
شما اگه بهداشتت رعایت کنی پریودیت اروم و بدون درد میشه......لباس زیرت یاد بگیر روزی ۳ بار عوض کن و ی ...

فقط منتطر بودم شما بیای ب من بگی چی کار کنم😂😂😂😂 

ب جای اینکه دنبال جذاب بودن برای مردا باشی ی کم اطلاعات و سوادتون رو در این زمینه ها بالا ببرید مبحث بهداشت فردی و جسمی از بهداشت روانی ک تحت تاثیر هورمون ها هستش جداس اینو دیگه هرخانم عاقل و بالغی میدونه 

شما اقایی، تاپیکات داد میزنه. پستات هم همین طور. موندم چرا جنسیتتو خانم اعلام کردی. 

ازه مرده جوابشو ندید

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
یه مشت دهاتی ک ارزش مرد کم میدونن ولی خودشون هیچی نیستن....هووووف 

دهاتی ها ارزش مرد رو کم میدونن شهری؟؟؟  

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

خانوما 

خودتون باشید، خود خودتون 

اول خودتون، سلامت روح و روانتون، ارزشمند بودن خودتون و حال خوب خودتون را در اولویت قرار بدید، نه راضی نگه داشتن مردها را به هر قیمتی وقتی خودتون از درون داغونید

در ضمن سعی کنید یا به استقلال مالی برسید یا شاغل باشید یا هنری را یاد بگیرید 

مطمئن باشید بهتون اعتماد به نفس و قدرت میده 

Any body can dance 😉😉😉

بنظر من عشق مهمه دیدین بعضی خانوما چقدر زشتن ولی شوهرش کشته مردشه براش تب میکنه میگیم مثلا فلانی خرشانسه.بنظر من عشق و فقط عشق واقعی

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
خب از تنوع پرشون کن ک سمت بقیه نرن

شما معلومه مجردی گیر مرد بد ذات نیفتادی.شوهر من خیلی خوبه وفاداره ولی تا دلت بخواد مرد بد ذات دور و.برم دیدم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
اینم یادم رفت هیچ وقت مریض نشه حتی سرش هم درد نیاد ،هیچ وقت هم پیر نشه ،صبح زود هم بیدار بشه ،شب هم ...

شوخی جالبی بود😅😅😅😅ولی بنظر من اقایون از خانومای سرسخت خوششون میاد همسر من ک عاشق ی دندگی منه🙃😅

چرا رسیدم یکم بلاخره کامل بهش گفتم  اونم گفت منم از فلانی خوشم میاد و این حرفا بعدشم گفت یه ...

بنظر من خودتو کوچیک نکن خودت پسش بزن یکم عزت نفس داشته باش یعنی چی این حرفا😐مگه میخواد میوه سواکرده بخره 

ببخشید ولی برا پریودی همدم میخواید؟

اسنارتر کلا شاس میزنیاااااا اصلا میدونی مفهوم اصلی ازدواج چیه

من این نظر سخنجی گذاشتم ببینم چن نفر هستن ک اینجا حتی نمیدونن شوهر چیه.....که متاسفانه فقط ۲ ...

استارتر شما دلت ب حال خودت بسوزه بنظر من هم خانوما هم اقایون انسانن مهم عقل و درکه ایمانه وجدانه دونفر ازدواج میکنن ب ارامش برسن ن برای هم نقش بازی کنن ببخش تند حرف زدم ولی انگار شما مشکل داری خودتو درمان کن