2777
2789

خانما یه نوزاد ۳ ناهو نیمه دارم که شبا از ساعت ۱ یا ۲ که خوابش سنگین میشه ویگه هر کاری میکنم شیر نمیخوره اگه ولش کنم تا ۷ یا ۸ ساعت هم بوده شیر نخورده و اصلا گریه نیمکنه و بیدار نمیشه برای شیر خوردن خودمم هم هر چی سعی میکنم بدم نمیخوره و هی سرش رو عقب میگنه دیگه کلافه شدم به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم اگه راهکاری دارید یا داشتید اینجور بچه لطفا پیشنهادی بدید برای شیر خوردنش  ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گشنش نیست حرص چیو میخوری بزار بخوابه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

تغذیه ت چجوریه؟ سیر و‌پیاز نمیخوری؟ میگم شاید بخاطر تغذیه مزشو دوست نداره نمیخوره . شیر خشک امتحان کردی؟ حداقل سعی کن مواد پروتئینی و مغذی بیشتر بخوری شیرت ارزش غذاییش بالاتر بره 

ایشالا ک خیره

نوزاد یک هفته ای نیست که نگران باشی غصه نخور هر وقت گرسنه بشه بیدار میشه راحت بخواب

من بچم از همون اول گرفت خوابید و شیر شب نخورد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
نوزاد یک هفته ای نیست که نگران باشی غصه نخور هر وقت گرسنه بشه بیدار میشه راحت بخواب

اخه یه مدت این کارو کردم گفتبزار خودش بیدار شه تا ۹ ساعت هم شد گرفت خوابید و باز خودم هم بیدارش میکنم بلد این همه مدت نمیخوره نمیدونم چرا

نه باور کن اتفاقا اصلا شیرم چرب نیست بعدشم اینکه آخه دست پاش گرم میشه احساس میکنم اب بدنش کم میشه و ...

خب ببرش پزشک اطفال ولی نگران نباش تا بچه ها بزرگ بشن مادرا رو پیر میکنن 

تغذیه ت چجوریه؟ سیر و‌پیاز نمیخوری؟ میگم شاید بخاطر تغذیه مزشو دوست نداره نمیخوره . شیر خشک امتحان ک ...

نه سیر پیاز نمیخورم کلا بد شیر و میخوره و سخت  ولی شبا اصلا نمیخوره