2777
2789

بچه ها من تازه ازدواج کردم و ساکن آپارتمان شدم خونه پدرم آپارتمانی نبود.

حالا سر و صدای دو تا واحد وااااااقعا اذیتم میکنه

درسته خونمون طوریه تک واحدی نیست ولی بعضیا واقعا شورشو دراوردن

تو همین طبقه ما یکی هست یه پسر ۹ ساله اینا داره با یه دختر حدود ۱۶ ساله.کل خونه دارن با این پسربچه دعوا میکنن،فحش میدن داد میزنن در رو میکوبن!اخه مگه میشه انقد خشونت!

یا واحد بالایی انقد صدای تلوزیون رو بلند میکنه بعد پنجره ای هم که بالای حیات خلوت ماست رو باز میکنه ما هرچی میبینه باهم میبینیم 😂یا زن و شوهر با هم دعوا میکنن به هم هر حرفی میزنن با اینکه میدونن پنجره بازه همه میشنون!

اینم بگم منطقه ما جزو مناطق خوب تهرانه ولی اینا دور از جون انگار دارن تو طویله زندگی میکنن!

حالا میفهمم میگن همسایه خوب مهمه یعنی چی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه بالایی ما یکسر مهمونی دارن تا ۲,۳ شب اخر هفته ها ک مهمونی شلوغشونه حداقل ۵ تا ماشین پارکه زن و مرد رقص و اواز و بدو بدو ینی کلافه میشیم بخدا 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
وای اونم تو این کرونا!

بخدا همینو بگو 😭😭😭

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خوشبحالشون

بعله برا اونا خوبه همسایه و کرونا مهم نیس براشون

من همسایه هام خوبن ولی بچه دارن صدا میاد دیگه کاریش نمیشه کرد شوهرم میگه بگیم بیان یه دیوار دیگه ...

انقدم دلم میسوزه واسه پسر بچه

اون روز مادرش هی بهش میگفت تو لیاقت نداری!اونم تو راهرو.