از طرف من به عنوان خواهرتون یه شغل خوب گبرتون میاد نازنکنید حتی اگه حقوقتون کم باشه چون بعدا پشیمون میشید وباید ممتل من الاف وبیکار بگردید بزنن تو سرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
وای منم مدیریتم کار منشی پیدا شد نرفتم ولی پشیمونم مدیریت چی خوندی؟؟؟
مدیریت بازرگانی خوندم من..
کاش میرفتی برا خودت...من در حسرت یه کارم.
چند سالته
من مدیریت دولتی خوندم نمیدونم گفتم حیف نباشه من منشی شم ولی اشتباه کردم الان 32
اشکالی ندارد...
ایشالاااا به زودی یه کار خوب پیدا میکنی