2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تاپیک دیدم همش نفرینای زن همسایه و دختر بیچارش تو گوشم اومد من به جای استارتر موی تنم سیخ شد و ...

دقیقادمن پسر برادرم نزدیک بود کور بشه سر این مشروبا چون همش الکل بود نمیدونم چ کوفتی بود با بدبختی بیناییش برگشت 

خیلی ها فقط بلدن راحت و رله ادای روشن فکرارو در بیارن‌

طرف میگه اجاره خونم فقط ۳۵۰۰ رفتم خونه ویلایی ک راحت باشم‌سه تا فرش نوهم گرفتم 

به چه قیمتی؟

به قیمت بدبخت کردن جوونای مردم 

ی عده هم طرفداری میکنن

ایشاللهه انشالله فقر واسه همه ریشه کن بشه ابروی کسی اینجوری نره 

عزیزم فقر کجا بوده

بگو ان شاءالله حرص و طمع ب جون ادم نیفته

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏

نه که کلا کشورمون گل و بلبله تنها همسر شما خار بوده واسه همون بردن که گل و بلبلیمون به هم نریزه ... گلم ناراحت نشی ولی کار همسرتم قشنگ نیست خدا هم راضی نیست میدونم شرایط اقتصادی خیلی بد ولی پول حرام زندگی رو ویران میکنه ... مطمئن باش یه جریمه نقدی براش مینویسن بعد برمیگرده خونه سعی کن از این کار منصرفش کنی

مرد از هر راهی پول در بیاره واسه همسرش حلاله... چرا این خانومو بهش عذاب وجدان میدی

چی؟ از هر راهی؟ مثلا طرف بره دزدی کنه . به زن و بچه ی مردم رحم نکنه طلاهاشون رو بدزده یا مواد بفروشه یا بخاطر پول آدم بکشه یا نزول خوری کنه .بعد چون واسه زن و بچه اشه حلاله؟ خدا رو شکر شما خدا نشدی الحمدلله

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بله برای همسرش حلاله ولی برای بچه ها خیر... شما هم خوب شد پیغمبر نشدی

😂😂😂😂😂😂دمت گرم خدایی واقعا خنده ام گرفت دمت گرم خیلی باحالی. واسه همسرش حلاله واسه بچه ها حرامه

حلالت باشه سر ساقیت سلامت

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خدایی جوابهاشو بخوتی خنده ات  میگیره میگه واسه زن حلاله واسه بچههاش حرام

مثلا زنه بره بخره بخوره بپوشه به بچه هاش نده بگه جیزه برای شما حرامه😑😑😑😑😑

بله برای همسرش حلاله ولی برای بچه ها خیر... شما هم خوب شد پیغمبر نشدی

فکر کنم اشتباه میکنی 

https://www.leader.ir/fa/content/22913/www.leader.ir

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
😂😂😂😂😂😂دمت گرم خدایی واقعا خنده ام گرفت دمت گرم خیلی باحالی. واسه همسرش حلاله واسه بچه ها حرامه ...

عقل نداری راحتی... وگرنه بجای چرندیات صب زنگ میزدی ب ی مرجع تقلید میپرسیدی... چقد شما ب ظاهر مؤمنها نفرت انگیزید

خب اینکار سودش خیلی زیاده جریمش رو حتما راحت میتونید پرداخت کنید بلاخره سود کردین

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷