2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن میشه بیاین

386 بازدید | 38 پست

خانم ها  بابام دیشب تب کرده الان تب نداره امروز تست داده فردا جوابش میاپ  اسکن ریه گفتن ده درصد  درگیره  ما روز مادر اونجا بودیم ایا ما هم مبتلا شدیم ؟؟؟

و اینکه مامان و داداشمم تا الان مبتلا شدن ؟ 

التماس دعا

تست بدین همتون 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی ناقل بوده باشه شاید شما ناقل پنهان بودید منتقل کردین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اولا استرس سمه

دوما از روز مادر تا حالا ۱۰ روز گذشته فرض و بر این بگیرید اگ قرار بود بگیرید تاحالا یکم علائم بروز میدادید

اگ تست پدرتون مثبت شد 

اعضای خانواده ای ک توخونه با بابات همخونه ان برن تست بدن

شماها لازمنبس تست بدید اما اگ حتی یک علائم داشتید برید تست بدید و حدالامکان خیلی رعایت کنید و رفت و امد هارو کم کنید 

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...

اول اینکه چرا زرتی میرید اسکن ریه؟ میدونید چقدر ضرر داره

دوتا فوق تخصص به من گفتن تا مشکل تنفسیحاد و سرفه های شدید نداشتید اسکن ندید

بعدم ما خانوادگی هممون گرفتین و فقط دو سه نفر تست دادن .ما هم علائم داشتیم. 

خودتونو قرنطینه کنید. 

ببین ما نصف اعضای توی خونه تست دادن و مثبت بود، گفتن بقیه هم قطعا مثبتن و نمیخواد تست بدن. 

عزیزم اصلا نگران نباش. خوب میشید. تا جایی که میتونید آب فراوون بخورید و دمنوش آویشن.

آب هویج زیاااااااد بخورید. آب مرکبات، سوپ گندم، کلا سوپهای رقیق، عسل طبیعی همراه با هفت مغز

تهویه هوای مناسب داشته باشه محل زندگی (پنجره را باز کنید)، استراحت، موقع خواب هم زیر سرتون بالا باشه. آسپیرین هم بخورید با نظارت دکتر

مایعات فراااااااوون

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

من ی شب تا فردا عصرش پیش دوستم بودم چند روز بعدش فهمیدم کرونا داشته با هم قلیون هم کشیدیم منم ۲ هفته جایی نرفتم ولی خدا رو شکر نگرفتم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
اولا استرس سمه دوما از روز مادر تا حالا ۱۰ روز گذشته فرض و بر این بگیرید اگ قرار بود بگیرید تاحالا ...

ای خدا جمعه رفتن خونه عمم اونم بچه مریض داره جطور به اونا بگیم اخه

التماس دعا
ای خدا جمعه رفتن خونه عمم اونم بچه مریض داره جطور به اونا بگیم اخه

فعبا لازم نیس به کسی بگین اوناروهم استرس میدید اول بزارید جواب ازمایشش بیاد ایشالله ک هیچی نیس 

اما اگه بود حتما بهش بگید بچه مریضم داشته باشه همون اول برن دکتر و پیشگیری کنن به جاهای باریک نمیکشه خودتونم رعایت کنین 

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
اول اینکه چرا زرتی میرید اسکن ریه؟ میدونید چقدر ضرر داره دوتا فوق تخصص به من گفتن تا مشکل تنفسیحاد ...

ببخشید اما خیلی خوب کاری کردن رفتن اسکن ریه میدونن ریه شون درگیره زودتر درمان میکنن به مراحل خطر نمیرسه که ۷۰ _۸۰ درصد درگیر بشه و کاری ازدست کسی برنیاد بعد بگن طرف خوب بود رفت بیمارستان کشتنش!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️