2777
2789
عنوان

چرا دیجی کالا اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی جوایز دیجی کلاب نوشته.مثلا ارسال رایگان سوپرمارکتی . یا 130 امتیاز خرج می کنی ده هزار تومن تخفیف ...

مرسی عزیزم که گفتی❤❤❤به من 11 امتیاز دادن همش میگفتم به چه درد میخوره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
لینک پوچ نظرسنجیم فرستادن ؟ 

منظورتو از لینک پوچ نفهمیدم ولی یکی دوبار نظرسنجی فرستادن منم همه رو بدترین گزینه زدم 

درنهایت بعد 2 ماه ی کد تخفیف 20 تومنی دادن

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
چطور مرجوع میکنید؟پولش رو هم پس میگیرید؟من اولین باره از دیجی کالا خرید کردم

تو قسمت سفارشات پایین هر سفارش مینویسه ثبت مرجوعی

اونو میزنی محصول مرجوعی رو انتخاب میکنی دلیلتم مینویسی با عکس محصول

و ثبت میکنی 

طی 24 ساعت بت پیامک میزنن ک درخاست مرجوعی قبوله یا رد میشه 

بعد ب ادرسشون پست میکنی هزینتو عودت میدن

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
منظورتو از لینک پوچ نفهمیدم ولی یکی دوبار نظرسنجی فرستادن منم همه رو بدترین گزینه زدم  درنهایت ...

یعنی وقتی روی اون لینک می زنی می گه صفحه پیدا نشد.یه حالتی که انگار سر کارت گذاشتن یا طرف مشکل روحی داره

تو قسمت سفارشات پایین هر سفارش مینویسه ثبت مرجوعی اونو میزنی محصول مرجوعی رو انتخاب میکنی دلیلتم می ...

مرسی عزیزم ممنون از کمکت❤❤❤❤

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
یعنی وقتی روی اون لینک می زنی می گه صفحه پیدا نشد.یه حالتی که انگار سر کارت گذاشتن یا طرف مشکل روحی ...

اهااا اره ازونا ک همیشه میفرستن من فک کردم مشکل از نت منه

مرسی عزیزم ممنون از کمکت❤❤❤❤

خوب چی شد ؟ یعنی تا حالا از این لینکای پوچ تحویل گرفتی ؟!!

میگم ک عزیزم فرستادن 

من فک کردم مشکل از نت منه ک باز نمیشه 

میگم ک عزیزم فرستادن  من فک کردم مشکل از نت منه ک باز نمیشه

فکر کنم برای اینکه امتیاز ندن لینک پوچ می فرستن ؟؟!!! شما از امتیازاتت استفاده می کردی ؟

یه چند بارم برای من امتیاز 150 تایی رو لغو کردن و بی علت تایید نشد.

اصلا شاید کارمندی که مسئول امورات شماست برای منم هست.

یعنی یه فرد خاصه که این اخلاق رو داره و این کارا رو با خیلیا می کنه.

یعنی کلا رو دنده منفی هست

کامنت تایید نمی کنه . از امتیازات کم می کنه . امتیاات تایید نمی کنه . لینک پوچ می فرسته ! به سبد خرید کاربران جنس اضافه می کنه !!! و کلی شیطنتهای دیگه ...

فکر کنم برای اینکه امتیاز ندن لینک پوچ می فرستن ؟؟!!! شما از امتیازاتت استفاده می کردی ؟ یه چ ...

برام پیش نیومده ب سبدم اضافه شه

و امتیازاتمم طول میکشه بدن ولی درنهایت اضافه میکنن

تا حالام امتیازاتمو کم نکردن 

ولی اصلا کامنتای منفی رو تایید نمیکنن 

برام پیش نیومده ب سبدم اضافه شه و امتیازاتمم طول میکشه بدن ولی درنهایت اضافه میکنن تا حالام امتیاز ...

ولی من از روی عملکردشون حدس می زنم برای هر مشتری یه نفر مسئول رسیدگی به کلیه اموراتش هست . چون سبک و روشش همیشه تقریبا ثابت و منفیه .