2777
2789
عنوان

از مستاجر چه قدر اجاره بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 84 پست
کسی که یکبار بنگاه رفته باشه کلی اطلاعات داره ایشون چطوری مالک چند واحد هستن و اصول اولیه رو نمیدونن ...

واسه من نیست بابام میخواد بده سال بعد بهم دارم حساب کتاب میکنم 

کسی که یکبار بنگاه رفته باشه کلی اطلاعات داره ایشون چطوری مالک چند واحد هستن و اصول اولیه رو نمیدونن ...

اره عجیبه واقعا 

بعدشم بنظرم حالا که چهارتا واحد داره حداقل دو واحدش رو به کسایی که کم وسع هستن بده 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عجیبه واقعا  بعدشم بنظرم حالا که چهارتا واحد داره حداقل دو واحدش رو به کسایی که کم وسع هست ...

عزیزم من ۱۹ سالمه تا حالا اینجور جاها نرفتم 

این واحدایی که میگم قراره پدرم بهم بده که سرمایه گذاری کنم 

اره عجیبه واقعا  بعدشم بنظرم حالا که چهارتا واحد داره حداقل دو واحدش رو به کسایی که کم وسع هست ...

عاره اگه دو واحد دیگه رو خوب بتونم اجاره بدم اون دوتای بعدی رو میخوام به تازه عروس دامادها به قیمت کمتر بدم اونجوری هم اونا راضی میشن هم ما

واقعا همچنین کاری میشه کرد ؟ مورد داشتیم خونه رو داغون کرده بود طلبکار هم بود طرف

اره میشه ولی تجربه من از سالها مستاجر داشتن اینکه فایده نداره هر چی هم اجاره بدن در نهایت خرج خود خونه میشه مگه اینکه سختگیر باشی که من نبودم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیز اگر خونه تازه ساز هست  یک ششم قیمت ملک میشه اجاره . همینجوری الکی که نمیتونی قیمت بدی

خانه نوساز تا یک چهارم قیمت ملک هم راه داره که اجاره بره ولی چند سال ساخت معمولا یک ششم قیمت ملک هست. اینو اصلاح میکنم 

🙄یکمم به اون بنده خدایی که میخواد اجاره بده هم فکر کنید 

بعد مگه صاحب خونه میره لباس بخره میره خرید و... بقیه فکر میکنن بهش؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.