2777
2789
عنوان

از مستاجر چه قدر اجاره بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من زیاد نمیگیرم این رو  این پول پیش رو که میگیرم مگه سر سال نباید به طرف برگرداند خب چه ...

طلای با اجرت کم یا ببین بدون اجرت میتونی پیدا کنی

چون سودش خیلی بیشتر میشه 

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻

اون که رهن میده پول پس نمیده یه مستاحر دیگه میاره از اون میگیره میذه به مستاحر قبلی هرسالم که رهن اضافه میشه باسد بشینی حساب کتاب کنی مثلا پنحاه میلیون رهن مامل چقدر سود میده بانک یا ماری بلذی انحام بدی یک سال احاره ازش دربیاری یا بیشتر که دردسر زیاد داره به نظرم احارخ بهتره هم ودیعه میزاری بانک سود میگیری هم با احارش یه کاری میکنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اون که رهن میده پول پس نمیده یه مستاحر دیگه میاره از اون میگیره میذه به مستاحر قبلی هرسالم که رهن اض ...

چه خوب توضیح دادین خیلی لطف کردین واقعا 🌷

به نظر شما ماهیانه ۴ میلیون خوبه ؟کرج یه منطقه خوب هست و نوساز

چه خوب توضیح دادین خیلی لطف کردین واقعا 🌷 به نظر شما ماهیانه ۴ میلیون خوبه ؟کرج یه منطقه خوب هست و ...

باید برین بنکاهیی رنج دربیاری بعضی مستاحرا میگن ما پول پیش کم بدیم اجاره بیشتر یا میگن پول پیش مثلا ده تومن بیشتر بدیم احاره کمتر اینارو بنکاهی میدونن شاید خبر نداری اجاره بیشتر از چهار خونت ارزش داشته باشه یا شاید کمتر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چه خوب توضیح دادین خیلی لطف کردین واقعا 🌷 به نظر شما ماهیانه ۴ میلیون خوبه ؟کرج یه منطقه خوب هست و ...

عزیز اگر خونه تازه ساز هست  یک ششم قیمت ملک میشه اجاره . همینجوری الکی که نمیتونی قیمت بدی

باید قیمت از بنگاه های اطراف بگیری.بعد بستگی ب خودت داره خیلی ها رهن میگیرن با پولشون کار میکنن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

تا جایی که جا داره اجاره بگیرین.

رهن هم ی جا سرمایه گذاری میکنین 

مثلا اتریوم میخرین.

سرسال کلی سود میکنین.

پول طرف هم پس میدین.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
باید قیمت از بنگاه های اطراف بگیری.بعد بستگی ب خودت داره خیلی ها رهن میگیرن با پولشون کار میکنن

کسی که یکبار بنگاه رفته باشه کلی اطلاعات داره ایشون چطوری مالک چند واحد هستن و اصول اولیه رو نمیدونن در عجبم !!!!

کسی که یکبار بنگاه رفته باشه کلی اطلاعات داره ایشون چطوری مالک چند واحد هستن و اصول اولیه رو نمیدونن ...

اونم هست.بعد قیمت خونه بستگی ب خونه داره ک تمیز باشه چندسال ساخت باشه چند خوابه.

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …