2777
2789

سلام عزیزای دلم، شبتون بخیر باشه

اعتیاد یک بیماریست، به نظر من فرد معتاد واقعا نیاز داره که بهش کمک بشه. 

من به همسرم کمک کردم و هیچوقت از اینکار پشیمون نشدم، چون لیاقتشو داشت.

اگه همسرتون یا از نزدیکاتون اعتیاد داره و قصددارین کمکش کنید که ترک کنه به من پیام بدین، هر کمکی بتونم میکنم

همسرم مرکز ترک اعتیاد داره و میتونم راهنماییتون کنم

معتاد اول مجرم هست بعد بیمار 

وقتی می‌ره سمت مواد ینی یه مجرمه 

حالا وقتی درگیرش میشه میشه بیمار 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب امید پاک شدن تموم معتادا بخصوص جوونامون❤❤❤اگه بهم بگن یه آرزو بکن آرزوم اینه هیچ معتادی تو هیچ خونه ای نباشه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
والله ما کسی ندیدیم بره ترک کنه ولی باز لغزش نکنه به خصوص مصرف کننده های صنعتی

عزیزم اما من خیلیهارو دیدم

پاک شدن خیلی به کمک اطرافیان نزدیک بستگی داره

والله ما کسی ندیدیم بره ترک کنه ولی باز لغزش نکنه به خصوص مصرف کننده های صنعتی

باید هدف و انگیزه پاک بودن داشته باشه و کلاس مدام بره.برای کسی که حتی یکبار مصرف کرده تا آخر عمر همیشه امکان لغزش هست

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

پسرداییم تو دام اعتیاد افتاده بود ۱۰و۱۵ سال پیش که جو جامعه و خانواده‌ما یه‌مدل دیگه بود و کل هم‌سن‌هاش دکتر مهندس بودن و این معتاد بود همه ترکش کردن و بهش پشت کردن حتی پدر و مادرش ولی من‌ تا آخرین نفس حمایتش کردم چه از جهت روحی چه از جهت مالی

هیچ وقت معلوم نشد که خودکشی کرده یا یه اتفاق بوده و خیلی ساله که بینمون نیست و همه هرسال سرسالش عذاب‌وجدان دارن 

نامزد سابقم هم سیگار میکشید که موفق شدم ترکش بدم

معتاد اول مجرم هست بعد بیمار  وقتی می‌ره سمت مواد ینی یه مجرمه  حالا وقتی درگیرش میشه می ...

خوب ما هم‌روی صحبتمون با کسانی هست که متاسفانه درگیرش شدن  به هر حال یه آدمن

باید هدف و انگیزه پاک بودن داشته باشه و کلاس مدام بره.برای کسی که حتی یکبار مصرف کرده تا آخر عمر همی ...

درسته ولی ریسکش خیلی بالاست و از هر 100بار کمپ رفتن و 100بار ترک کردن شاید یک نفر جواب بگیره اونم شاید