2777
2789
من ۲۵ کیلوکم کردم امسال ولی بازم نشد۹۵بودم شدم ۷۴

منم ۹۵ ام

داغون شدم از تابستون ک چسبندگی و تنبلی دارم

تورو خدا بگو چجور کم کردی ی دنیا دعات میکنم

منم دکتر گفت اگر نشه باید برن لامراسکوپی

آزاده باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۹۵ ام داغون شدم از تابستون ک چسبندگی و تنبلی دارم تورو خدا بگو چجور کم کردی ی دنیا دعات میکنم ...

رژیم کالری شماری گرفتم با نرم افزاره مانکن ،حلقه میزنم،کلیپ ایروبیک ریختم توفلش ایروبیک میرم ،مهمتراز همه حتما ترازو داشته باش که وقتی وزن کم میکنی حتی نیم کیلو بفهمی انرژی بگیری یا وقتی داری وزن اضاف میکنی بفهمی 

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
رژیم کالری شماری گرفتم با نرم افزاره مانکن ،حلقه میزنم،کلیپ ایروبیک ریختم توفلش ایروبیک میرم ،مهمترا ...

اره ترازو دارم

کلیپ از کجا دان کردی کی اجرا میکردی چند دقیقه؟

و اینکه پیاده روی نمیکردی؟و اینکه جند کالری میخوردی چیو حذف کردی چی آزاد بود

آزاده باشید

منم عین تو😂😂😂به‌خودم میگم تحمل کن باردار که شدی عین چی بخور فقط😂😂

میگن خدا مراده شکمو زود میده ،انشالله واسه مراده شکممونم شده حامله شیم ،من هروقت هوست یه خوراکی میکنم از یه جامیرسه ،خواهرم میگه بخدا بگو خدایا یه نی نی برسون بخورمش زود باردارمیشی😅

اره ترازو دارم کلیپ از کجا دان کردی کی اجرا میکردی چند دقیقه؟ و اینکه پیاده روی نمیکردی؟و اینکه جن ...

ازیه کانال ایروبیک توتلگرام دانلود میکردم،روزی ۴۰دیقه،همه چی میخوردم خیلی کم روزی ۱۰۰۰تا کالری میبستم 

اره ترازو دارم کلیپ از کجا دان کردی کی اجرا میکردی چند دقیقه؟ و اینکه پیاده روی نمیکردی؟و اینکه جن ...

پیاده روی نمیکردم فقط بعدظهرا اول ایروبیک کارمیکردم بعد حلقه میزدم

پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان البته همون ماهی که باردارشدم دکترم گفت تخمدانت پر از کیستهای ریزه و حامل ...

خداواست نگه داره واسه منم دعا کن سوم عمل دارم هزینش خیلی زیاده خداکنه حامله بشم بعدش