2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم‌همچنین من اضافه وزن دارم الانم در رژیمم،6کیلو کم کردم بقیه رو هم باید کم کنم ماه بعد دک ...

من ۲۵ کیلوکم کردم امسال ولی بازم نشد۹۵بودم شدم ۷۴

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
چشم اگه قابل باشم حتما

حتماااا قابلی گلم خدا نگاه ویژه کرده بهت مادرت کرده ،اینقدر پیش خدا عزیزی 

تو این عمل  رحم رو خراش میدن ودیواره های اضافی رو برمیدارن این کار باعث میشه درصد بارداری میره ...

ببین پس شک نکن باردار میشی ، بدون ترس برو جلو روحیه ات رو حفظ کن مطمئنم زودی خبرای خوب میدی

منم ۸۵ بودم الان ۷۹ ام توهم تنبلی داری؟؟ شوهرت سالمه؟

نه تنبلی ندارم شوهرمم مشکلی نداره فقط یه کیست درمویید دارم که همه دکترایکه تاحالا رفتم همشون گفتم به نازایی ربطی نداره ،البته فولیکولامم بزرگ نمیشن

حتماااا قابلی گلم خدا نگاه ویژه کرده بهت مادرت کرده ،اینقدر پیش خدا عزیزی 

ممنون عزیزم،انشاله سال بعد همین موقع نی نیت بغلت باشه بحق شش ماهه امام حسین،برات صلوات فرستادم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
ممنون عزیزم،انشاله سال بعد همین موقع نی نیت بغلت باشه بحق شش ماهه امام حسین،برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم انشالله ،قربونه امام حسین برم برا دشمناشم دعا کرد منکه عاشقشم 

خب همین که فولیکولات بزرگ نمیشن ینی تنبلی داری

هرماه میرم سنو میگه توهر تخمدان یه فولی داری سایزش ۱۲ ۱۳س،تنبلی شنیدم فولیکول زیاد دارن