2777
2789
آره اگه فولی خوب داشتی حتما بکن که نتیجه بگیری

بخاطردعکس پرفایلت همش فکرمیکنم دهن پر جوابمو میدی😅

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌بهمن‌پارسال هیدروسکوپی و لاپاراسکوپی باهم‌انجام دادم اما باردار نشدم

ای خدااااامشکلت چی بود؟

من‌مشکل خاصی ندارم نمیدونم‌چرل نمیشه چند سری خودم‌وشوهرم چکاپ کامل شدیم و مشکلی نبوده

چندوقته اقدامی؟

انشالله جواب بگیری مشکلت چی بود؟

باورت میشه هنوزم نفهمیدم بدنم تنبله فولیکلام باداروئه پریودام نامنظم البته بعد عمل پریودام مرتب تر شد شش ساله اقدام کردم بهم گفتن پشگلی مداری دوسال پیش عکس رنگی گرفتم گفتن دوتالوله هام بسته ست یکی بارشد یکی هم توعمل بازشددیواره رحمم نامرتب بود بعد عمل گفتن درست شد برام دعا کنید

باورت میشه هنوزم نفهمیدم بدنم تنبله فولیکلام باداروئه پریودام نامنظم البته بعد عمل پریودام مرتب تر ش ...

انشالله باردارمیشی استرس نداشته باش ،استرس جلو تخمکگذاریو میگیره 

دلم لک زده برا پیتزا😑😑 لعنت به چاقی

من چلو کباب ،همه چی میخورم ولی خیلی کم ،دلم میخاد دوبشقاب پلو کره ای با چارتا کباب بخورم ،بخدا بفهمم باردارشدم میشینم یه عالمه غذامیخورم