2777
2789
تنهاچیزی که بهت می گم خیلی خودت رووابسته نکن ودرگیرش نشو،بهش پیام ندی تاخودش حالش خوب بشه

اره پیام نمیدم تا پیام بده چکم میکنه؟ عزیزم هرچی حس میکنی بهم بگو❤️😑

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گلم مرسی🧡به نظرت چند وقت دیگه بر می گرده؟

هرکاری بکنه نمی تونه باکارکردن ومشغول کردن خودش جلوی دلتنگی وهجوم فکرش روبگیره،اون روی توحس مالکیت داره ونمی تونه قیدچیزی روکه فکرمی کنه مال اون هستش روبزنه

هرکاری بکنه نمی تونه باکارکردن ومشغول کردن خودش جلوی دلتنگی وهجوم فکرش روبگیره،اون روی توحس مالکیت د ...

شوهرم چجور ادمیه؟

بهم وفاداره؟

بین منو مادرشو جاریم کیو قبول‌ داره بیشتر؟

اینده رابطمون چجوری میشه؟

گفتم تغییررشته وانتقالیش رونمی دونم،ولیمطمئن باش توروچک می کنه

عزیزم چی دیگ راجبش حس میکنی؟ شیطونی میکنه؟ الان لج کرده باهام؟

اره پیام نمیدم تا پیام بده چکم میکنه؟ عزیزم هرچی حس میکنی بهم بگو❤️😑

اون توروچک می کنه،وتوبایدخودت باشی ،خودت روشادجلوه بده،خودت رومشغول به کارای دیگه جلوه بده،استوری ازتفریحاتت وکارات بذار،وبه معنای واقعیکلمه صبرداشته باش

اون توروچک می کنه،وتوبایدخودت باشی ،خودت روشادجلوه بده،خودت رومشغول به کارای دیگه جلوه بده،استوری از ...

😑خدایا چقدر صبررررر

خیلی دوست داره،فقطتومی تونی اون روعصبی ویافوق العاده شادکنی،چون اون فقط ازتوتاثیرمی گیره وفقط توروش ...

پس چرا اصلا به حرفم گوش نمیده

بنظرت بهم وفاداره؟

فکر میکنه مادرشوهرم وجاریم  چجور ادمایین؟