پانداااااااااااااااا مدیر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 عنوان حس ششممم قوی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 177 پست کسی هست؟☹️ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔 1399/11/22 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 شایدکمی به خاطرغرورش هم باشه اره ولی مثلا تا قهر کردم فرداش عکس خودش گذاشت🙁با اینکه میدونه خوشم نمیاد🙁عزیزم زیاد شیطونی میکنه؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 کی باردار میشم و جنسیتش چیه ؟ احتمالایه جورایی درشرف این کارهستی
99parmis عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 7047 احتمالایه جورایی درشرف این کارهستی آره تو اقدامم نمیدونی زمانش کیه
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 احتمالایه جورایی درشرف این کارهستی عزیزم اکانت های بازیمم چک میکنه؟ یا تو گروه بازیم یع اکانت اورده ؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 پس چرا اصلا به حرفم گوش نمیده بنظرت بهم وفاداره؟ فکر میکنه مادرشوهرم وجاریم چجور ادمایین؟ به خاطرغرورش،مادرشوهروجاری هم طرف پسرشون روبه تونمیدن
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 آره تو اقدامم نمیدونی زمانش کیه دقیق نه،ولی باانگیزه ای که داری شایدتوجندماه آینده
سانازی۰۲۰۰ عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 2369 به خاطرغرورش،مادرشوهروجاری هم طرف پسرشون روبه تونمیدن منظورم این بود شوهرم فکر میکنه مادرشو جاریم چجور ادمایین؟
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 عزیزم اکانت های بازیمم چک میکنه؟ یا تو گروه بازیم یع اکانت اورده ؟ ببین اون به طریقی که بتونه به تودسترسی داشته باشه،توروپیگیری وچک می کنه،وبخ ریزترین کارهات توجه می کنه،مباداچیزی درباره دلتنگی یاعشق بذاری اکی؟
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 ببین اون به طریقی که بتونه به تودسترسی داشته باشه،توروپیگیری وچک می کنه،وبخ ریزترین کارهات توجه می ک ... 😑گذاشتم😑😑😑😑😑وییی اخه اگ ندونه دلتنگشم نمیاد ک🙁☹️ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 منظورم این بود شوهرم فکر میکنه مادرشو جاریم چجور ادمایین؟ فکرمی کنه که برای دلسوزی براش حرف وعمل می کنن،ولی اون هم سعی می کنه که کارای مادرشوهرت وجاریت روکنترل کنه،ولی جلوی توحسابی هواشون روداره
سانازی۰۲۰۰ عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 2369 فکرمی کنه که برای دلسوزی براش حرف وعمل می کنن،ولی اون هم سعی می کنه که کارای مادرشوهرت وجاریت روکنتر ... حست راجبه رابطه جاریم با مادرشوهرم چیه؟جاریمو مادرشوهرم حسشون به من چیه؟فکر میکنن من چجور ادمیم؟
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 😑گذاشتم😑😑😑😑😑وییی اخه اگ ندونه دلتنگشم نمیاد ک🙁☹️ خب اگه بدونه،بیشترخوشش میادوطاقچه بالامیذاره،توبااین کارحسابی بهش اعتمادبه نفس میدی وخودت روضعیف ترمی کنی،واون روبرای این کارتصدیق وتشویق می کنی،اون پیش خودش می گه خوبه داره ازدلتنگیم می میره ،این قدربهش محل نمیذارم که به غلط کردن بیافته
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 خب اگه بدونه،بیشترخوشش میادوطاقچه بالامیذاره،توبااین کارحسابی بهش اعتمادبه نفس میدی وخودت روضعیف ترم ... اره اینم هست ولی بعد کات و اینا من طرفش نمیرم خیلی بد اخلاقی میکنه میذارم تا خودش بیاد ☹️😑 میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 38847 هرکاری بکنه نمی تونه باکارکردن ومشغول کردن خودش جلوی دلتنگی وهجوم فکرش روبگیره،اون روی توحس مالکیت د ... واقعا همچین حسی داره گلم؟اخه اون رفته الان و بیوش عاشقانه برای یکی دیگه نوشته....@ohhjk با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
ohhjk عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 658 حست راجبه رابطه جاریم با مادرشوهرم چیه؟ جاریمو مادرشوهرم حسشون به من چیه؟فکر میکنن من چجور ادمیم؟ دخترمطیع محض مادرهستش،واماهمیشه نسبت به توگاردوسوءظن روخواهندداشت،نبایدخیلی باهاشون قاطی نشووسروکله نزن