2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 79 پست

منم همینجوری شدم 

کاری ب کسی ندارم ک نظر بده چون هیچ کس تو زندگی کسی دیگه نیست 

منم اون هفته قرص گذاشتم ک سقط کنم الان ی هفتس خونریزی دارم هفته دیگه می رم سونو ببینم دفع شده از بس دارو و دوای عطاری خوردم حالم ب هم میخوره  

منم الان سه ماهه باردارم خیلی گریه کردم و تصمیم به سقط داشتم اطرافیان منو نصیحت کردن و گفتن وقتی خود ...

دیگه غصه نخور انشالله که نامدار میشه و بهش افتخار می کنی 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری شدم  کاری ب کسی ندارم ک نظر بده چون هیچ کس تو زندگی کسی دیگه نیست  منم اون ...

قرص ها رو بالا نیاوردی ...من سر دخترم هر دارو گیاهی میخوردم بالا میاوردم .میترسم این قرصارم بالا بیارم

من فک کنم چهار هفته اینا باشم ولی دراز میکشم .یا میشینم فک میکنم ا چیزی در شکم تکون میخوره 

من سقط کردم بعدش یه تخمدانمو ازدست دادم بعدش بچه دار شدم دوسال بعدش این بارم پسرم اصلا کنار نمیومد افسردگی استرس گرفت وفهمیدم اون بچه کلا صلاح دید خدا بوده خیلی خیلی اثرات بدی توزندگیم گذاشت اصلا نکنعداب وجدانم که ولت نمیکنه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من سقط کردم بعدش یه تخمدانمو ازدست دادم بعدش بچه دار شدم دوسال بعدش این بارم پسرم اصلا کنار نمیومد ا ...

اخه واسه هرکی ا جوری من شنیدم دخترم خاله ام تو عقد اونم ک اخراش بود عروسی بگیره حامله شده بود قرص خورده انداخته الان که خونه خودشه ا بچه دیگ داره الان بچش دوسالشه 

لااقل ب جای سقط ب دنیا بیار و توافقی بده ی خانواده ک سالهاست ارزوی بچه دارند.

اینجور گناه سقط ب گردنت نیست و بدنت اسیب نمیبینه‌.

اینو میدونی سقط با قرص ممکنه جنین کامل دفع نشه و ناقص بشه و ناقص ب دنیا بیاد.

ی پولی هم از خانواده ای ک بعد یچه را بهشان میوی بگیر و قرض و قسط هات را بده‌.

قرص زیر زبونیش تلخ نبود؟چه احساسی داشتی وقتی افتاد حس کردی؟

ن تلخ نبود 

بعدش ایقد بپر بپر و طناب زدم افتادم رو خونریزی دیگه ی هفتس خونریزی دارم دل درد و کمر درد میگیرم گاهی وقتا ی تیکه مثل گوشت دفع میشه هنو سونو نرفتم ببینم کامل دفع شده یا ن