سلام دوستان .من تازه دخترم رو از شیر گرفتم ولا اینکه خیلی هم اذیت میکنه ...الان باردارم البته روش پیشگیریم قرص ال دی بود اما نمیدنوم چرا پریود نشدم و متوجه شدم باردارم ازمایش خونم داد مثبت شد .الان مشکلاتی دارم و واقعا توان اینکه بخوام بچه رو نگه دارم ندارم .مستاجر هستم و قسط زیاد داریم همسرم اصلا تو کار های خونه کمک نمیکنه همش غر میزنه ...من تنهایی از پس این بچه برنمیام چه برسه ا بچه دیگه !شما اگر جای من بودید چکار میکردید؟!!!خواهشا همدردی کنید نه توهین زخم زبون!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن زیر چهار ماه روح نداره و اگر شرایطش رو نداشته باشی و همسرت هم راضی باشه مشکلی نداره البته گناه ...
منم الان سه ماهه باردارم خیلی گریه کردم و تصمیم به سقط داشتم اطرافیان منو نصیحت کردن و گفتن وقتی خودت نخاستی و خدا خواسته نباید به حکمتش شک کنی و همچنین گفتن اگر سقط کنی بعد از اون هر اتفاقی تو زندگیت رخ بده خودتو سرزنش میکنی که حتما بخاطر سقط بوده و عذاب وجدان خواهی داشت.دیگه منصرف شدم.روزای اول خیل ناراحت بودم ولی الان بهترم.حکمتش رو شکر