2777
2789

برادرشوهرم ب جاریم گفته مهریه ات رو ببخش خونه که دو میلیارده به نامش بزنه

قبلا سکه داشت سه دونگ خونه دوتومنی هم بنامش بود

اختلاف زیاد داشتن برادرشوهرم میخواد مهرشو بده خونه رو بزنه ب نامش جا سکه هاش

خونه دیگه ای هم دارن اون ارزشش بیشتره و بنامه برادرشوهرمه 

بنظرتون کار درستی میکنه؟؟

از یه طرف جاریم ترسیده برادرشوهرم بخواد طلاقش بده

ترسش که بجاس

باز دمش گرم حقشو میده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن تا سکه رو ببخشه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به جاریت بگو قبول نکنه

حتما با یع وکیل صحبت میکنه

این جوری خونه به نام زدن رو حبه کردن میگن یعنی در واقع یه چیز الکی

یعنی برادرشوهرت بعد طلاق میتونه شکایت کنه و خونه رو پس بکیره

مهریه دیگه بدرد نمیخوره . حتی ۳ دونگ خونه به نامت باشه خیلی خوبه . بگو انجام بده

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

خونه خوبه 

ولی این چه زندگی مزخرفیه که زن بخواد بترسه از اینکه شوهرش میخواد طلاقش بده یا ن 

اینجور مردی که زنش بخواد درگیر این قضیه بشه بدرد زندگی نمیخورن که همون بهتر طلاقش بده

بستگی ب شرایط برادرشوهرت داره اگ‌جاریت میتونه مهریه رو نقد بگیره ینی توقیف اموال و برادرشوهرت از اوناست ک اهل دادگاه نیست همچی رو میده خب ب نفع جاریت ک مهریه رو نبخشه 

بعدم نصفش ینی ۱میلیارد مال خودشه برادرشوهرت داره بابت مهریه فقط ۱میلیارد بهش میده 

اگ قصد طلاق اصلا نداره نبخشه چون انگار میخاد برادرشوهرت یکاری کنه مثلا زن دوم بگیره یا جاریت طلاق بده 

بچه ندارن؟؟

اگ جاریت راضی ب طلاقه بگو خونه دومی گرونتره رو بگیره 

خونه خوبه ولی این چه زندگی مزخرفیه که زن بخواد بترسه از اینکه شوهرش میخواد طلاقش بده یا ن اینجور مرد ...

اره اخه اختلاف زیاد دارن

منم سه دونگ خونه ب اسممه ولی هیچوقت سکه هامو نمیبخشم ک ب راحتی بتونن طلاقم بدن بااینک باشوهرم مشکلی نداریم

دیگ نیم درصد ادم باید ب بدترین اتفاقا فکر کنه زندگیه دیگ