2777
2789
[QUOTE=176526607]والله مظلوم نبود....... دیدین دهنشو چه جوری باز کرده بود.... احمق[/QU حقشه خانواده ...

😂😂😂😂😂😂😂

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

تو مجازی داشت همه ترکا رو میخورد ببین تو واقعیت چکار میکنه، اومده مظلوم نمایی میکنه من همش اشک ریختم بی صدا😌

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم ترک های غیور گرم زدن ترکوندنش خدا الهی همچین مادرشوهرا و خواهر شوهرایی رو زیاد کنه تا نسل استارتر اون تاپیک که خیابانی بیش نبود جمع بشه 💪💪💪

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بیخیال دوستان بزارین هر کی هر چی میخواد بگه

شما با ارامشتون بزارین بفهمن که در مورد ترکا اشتباه میکنن

من خودم ترکم 

ولی عاشق همه ی فرهنگا و ملیت های ایرانم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

حالا بگن مگه هر کس توهین میکنه قراره از ارزشای اون نژاد کم بشه ، به حرفشون اصلا اهمیت ندید ، اونا منتظر همچین لحظه ای هستن ، که حرص بدن و بحث بالا بگیره ، بیکار و روانی هستن دیگه ، یه بار به ترک یه بار لر یه بار اصفهانی و...

اون بی شعور بودن خودش رو ثابت میکنه

کاملا حق میدم ناراحت شدن رو ، ولی وقتی به اراجیفشون توجه نکنیم و ببینن خریدار نداره ، تموم میکنن این مسخره بازی رو 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
دم ترک های غیور گرم زدن ترکوندنش خدا الهی همچین مادرشوهرا و خواهر شوهرایی رو زیاد کنه تا نسل استارتر ...

حیف دیر رفتم تایپک تعطیل شد .

نصفه شبی با ترکا چیکار داشت روانی 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
بله

نی نی یار جان یه کاربر که تاپیکش با عنوان خواهرشوهرم بهم گفت دختر ترشیده این تاپیکو زد و کلی به ترکا بی دلیل با یه کاربر دیگه فحش داد و توهین های زشتی کرد ازتون خواهش میکنم برای اینکه بیشتر از این به ترک ها بی احترامی نشه استارتر اون تاپیک رو تعلیق کنید تاپیک چند دقیقه پیش ترکید خمونطور که بابت بحث‌سیاسی تعلیق میکنید بابت بحث قومیتی هم باید تعلیق کنزد لطفا عدالتو رعایت کنید

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بله

@لنگه_کفش_صورتی۹۱    نی نی یار جان این کاربر اول توهینو شرول کرد و جو متشنج کرد بعد اون استارتر حرف های خیلی بدی به ترک ها زد میتونی خودتم بری تاپیکو بخونی @نی_نی_یار_شب  

استارتر منظورت از این تاپیک چی هست

منظورم اینه که اینقدر فحش خوردیم تو اون یکی تاپیک. چندبار هم تگتون کردیم.اونقدر توهین شد بهمون و نفرین که خدا نسلمون رو منقرض کنه ولی متاسفانه شما رسیدگی نکردین.همیشه توهین میشنویم چون ترکیم.منم گفتم که اگه خدا با ماست منقرض نمیشیم.همین.