2777
2789
استارتر منظورت از این تاپیک چی هست

اینم خدمتتون بگم من تاپیک اون خانم رو خوندم از مادرشوهر و خواهرشوهر شکایت داشت. ما هم باهاش همدردی کردیم مثل تاپیکهای این مدلی. ولی چون خونواده شوهرش ترک زبان هستن یه عده عصبانی شدن که داره به ترکها توهین می کنه. و همدردی بقیه رو هم گذاشتن به حساب توهین. الانم دیدم تو این تاپیک استارتر نوشته من تورکم بجای اینکه بنویسه من ترکم. همونطور که می دونید تورک رو پان ترکها می نویسند نه ترکهای عزیز آذری. احتمالا ایشون تجزیه طلب هستن که با قانون اساسی ما مغایرت داره لطفا بهشون تذکر بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چیزی که من متوجه شدم تو نی نی سایت یهو چند نفر با هم جمع میشن میریزن سر یه کاربر تا تعلیقش نکنن ...

نه عزیزم کسی نمیتونه با تگ کردن زیاد نی نی یار مجبور به تعلیق کنه باید توهین کاربر مستند و واضح باشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اینم خدمتتون بگم من تاپیک اون خانم رو خوندم از مادرشوهر و خواهرشوهر شکایت داشت. ما هم باهاش همدردی ک ...

عزیزم اون تاپیک بررسی شد و دو تا تعلیقی داشت لطفا دیگه بحث ادامه ندید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar