2777
2789

سلام من فقط چون عصبی هستم تو چله دادو بیداد میکنم سر وخترو همسرم اما امشب دیگه وحشتناک شد و کار ب فوش و دادو بیدادم رسید چله من باطل شد یعنی

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم  توبه کن و ادامه چله رو برو  یه سوال بپرسم؟؟؟ موقع پریود نایب باید کل زیارت عا ...

در ضمن نائبم تو اون روز نباید نمازش قضا بشه و گناه کنه کلا هر کاری که کسی که چله میگیره باید یا نباید انجام بده نائبم مثل اون باید مراعات کنه 

استارتر کنار دعات دعا هم بکن اوضاع ایران بهتر بشه واقعا خسته شدیم!!!!😔😔😔😔😔

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

برام دعا کنید خدا بهم صبر و ارامش بده .از طرفی بخاطر مشکل بزرگم و گرفتاریم روانم بهم ریخته .از طرفی رفتارهای اذیت کننده دخترم تحملمو کم کرده اصلا ی وضعی.الان حتی نماز شبم خوندم اما تو عصانیت انگار نماز شبم ب دلم ننشست .چون احساس میکنم حتما از فردا صبح دوباره همین اشه همین کاسه .فقط برام دعا کنید.

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم