2777
2789

من رژیم کتو گرفتم رزیم یکماهه اش ۸۰ تومان بود برای من که خوب بود

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم من رزیم گرفتم 150 دادم خیلی بد بود از فردا شروع میکنم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

کسی منو صدا زد  من طبق برنامه که دکترای برنامه طبیب شبکه 3 میدادن رژیم گرفتم از 61 رسیدم به 57 تو یه ماه و نیم بگو ماشالله خب  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
بله

کمکم کن کم اوردم تو رژیم خدا خیرت بده.

از ۱۰۸ با کالری شماری رسیدم به ۸۷ الان چندماهه درجا میزنم.

غذا میبینم مثل قحطی زده ها میخورم.

قرصی چیزی نیس معرفی کنی واسه کاهش اشتها؟؟؟.

اشتهام کور بشع؟

ماشاالله😀

ممنون  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤