2777
2789
عنوان

مرد وفادار هنوزم وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 78 پست
ازدواجتون سنتی بود؟

نه هم دانشگاهی بودیم ، من زیادی احمق و بی تجربه بودم ، شناختی نسبت به مردها نداشتم ، فکر میکردم همه چی خوبه همیشه چون تو مجردی جز خوشبختا بودم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

واقعا چقدر خوب میشد قبل رابطه همه مشخص میکردن قصدشون رو از رابطه. که دنبال یه رابطه بلند مدت و بعدشم ازدواجن یا صرفا دنبال یه رابطه ی کوتاه مدت که حالا به هردلیلی میتونه باشه. ولی متاسفانه اینجا در اکثر مواقع آقایون دنبال رابطه ی کوتاه و خانما دنبال رابطه بلند مدتن. برای همین هست که اقایون به دروغ متوسل میشن و ....

من یه بار داشتم با یه آقایی که خارج از کشور تحصیل میکردن صحبت میکردم و ازشون پرسیدم که فرق رابطه ها اونجا چجوری هست. گفتن که اینجا قبل رابطه دقیقا مشخص میکنن که چه مدت میخوان باهم باشن و کاملا به هم متهدن تو طول رابطه شون و رابطه کامل هم دارن و اینجوری ود نفر هم آسیب نمیبینن. ولی تو ایران به خاطر فرهنگمون یا هرچیز دیگه ای که هست خواسته های آقایون و خانما انگار هماهنگی نداره تو این زمینه. و همین باعث بروز همچین مشکلاتی میشه.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ضمانتی دارید که لحظه بعد از تماس ترکتون نکنه؟

هیچ ضمانتی نمیتونم داشته باشم . ولی خب ممکنه ازدواج هم کنم از اون فرد جداشم. 

خدا از این فرصتها واسه هیچ دختری نخواد اینقدر که من زجه زدم تو اون زندگی  اتفاقا خواستگارام به ...

واقعا متاسفم. امیدوارم ازدواج بعدیتون موفق باشه و حسابی خوشبخت بشید.  

پس انتخاب خودتونم بوده. این خوشبینی به اینده قابل  تحسینه

خخخخ 

نمیدونم چرا فکر میکنید من خوشبینم؟

من فقط خوشحالم که اون نیستش فقط همین ازشم متنفر نیستم فقط بی تفاوتم بهش فقط میخوام تو زندگی من نباشه و براش آرزو میکنم خوشحال و سلامت باشه و خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ، این تنها حس منه

برای آینده برنامه ای نداشتم اما...

تمام تکیم به خداس تمام قدرتمو با وجود تماااااااام مشکلاتم از نماز و قرآن میگیرم حس عجیبی میده یه حس اطمینان

[QUOTE=176395074]نه هم دانشگاهی بودیم ، من زیادی احمق و بی تجربه بودم ، شناختی نسبت به مردها نداشتم ، فکر میکردم همه ...[/QUOTE

بچه هم دارین ازشون؟

[QUOTE=176395074]نه هم دانشگاهی بودیم ، من زیادی احمق و بی تجربه بودم ، شناختی نسبت به مردها نداشتم ...

نه خداروشکر ، عااااشق بچه بودم اما دلم نمیومد بخاطر احساس خودم یه نفر دیگرم بدبخت کنم

مگه تو ایران کم رابطه کامل دارند دختر ها و پسرها؟

بله دارند ولی اینجا معمولا آقایون دنبال رابطه کوتاهن و خانما نه. پس آقایون به دروغ متوسل میشن و با احساسات خانما بازی میکنن و وقتی به هدفشون رسیدن و بعد یه مدت اون رابطه رو تموم میکنن.

بععععععلهههه

زیاد دارم اطرافم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
نه خداروشکر ، عااااشق بچه بودم اما دلم نمیومد بخاطر احساس خودم یه نفر دیگرم بدبخت کنم

خب خیلی خوبه. چیزیو از دست ندادین. میتونین ازدواج کنین و یه شروع دوباره داشته باشین. فقط سعی کنین از اشتباهات قبلیتون درس بگیرین. 

خب خیلی خوبه. چیزیو از دست ندادین. میتونین ازدواج کنین و یه شروع دوباره داشته باشین. فقط سعی کنین از ...

همین اونی برندس که تجربه هارو به کار ببره واقعا ازدواج مهم نیست باکی ازدواج می کنی مهمه 

انتخاب یه شخص مناسب

داشتن رفتار مناسب با یه شخص مناسب

من از ازدواج و طلاقم رازیم اگه نبود هیچ وقت مردها رو نمیشناختم