2777
2789
عنوان

مرد وفادار هنوزم وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 78 پست
مگه چی بوده اون مرد و چه گذشته؟ نوشتید جایی شرحش را؟

نمیدونم نوشتم یا نه چون واقعا هیچ جایگاهی پیش من نداره اگرم نوشتم احتمالا راجب احساس خودم بوده فقط

خیانت ،گرفتن تمام آزادیم نمیزاشت خانواده و فامیلمو ببینم ، یه دیکتاتور به تمام معنا بد دهن و حسود

اما مهربون و دست و دلباز میگفت تادیروز خونه بابات بودی هر چی بابات گفت از امروز خونه منی هر چی من گفتم خخخخ انگار ملک خریده 

بر عکس من کل زندگیمو آزاد زندگی کرده بودم الان قدر آزادیو میفهمم احساس انسان بودن میکنم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نوشتم یا نه چون واقعا هیچ جایگاهی پیش من نداره اگرم نوشتم احتمالا راجب احساس خودم بوده فقط ...

ازادی الان چه ارزشی داره. یه حق طبیعی را ازت گرفته بود. الان داریش. فقط همین. 

ازادی الان چه ارزشی داره. یه حق طبیعی را ازت گرفته بود. الان داریش. فقط همین. 

فکر کن من کسی هستم که از دست داعش فرار کردم قبلا اروپا زندگی کردم الانم برگشتم اروپا اما الان قدر تک تک لحظه هامو که دربند نیستم میدونم 

باورت میشه از خیابون رد میشم احساس خوشحالی میکنم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم