2777
2789
عنوان

مرد وفادار هنوزم وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 78 پست
کم و کیف رابطه همه چیز هست امروزه

خب به نظرتون این مشکلی داره دوتا آدم مجرد که همدیگه رو دوست دارن یا هر دو راضین باهم رابطه فیزیکی داشته باشن؟

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به نظرتون این مشکلی داره دوتا آدم مجرد که همدیگه رو دوست دارن یا هر دو راضین باهم رابطه فیزیکی ...

به نظرتون اگر این رابطه باشه و مثلا دختر یا پسر شرکای مختلف جنسی را از روی عشق تجربه کنند و بعد از کات هرکدام جدا نهایتا ازدواج کنند ایرادی داره؟ اگر نه. جواب سوالتون هم نه

آره واللا فکر کن مثلا من دوره دانشگام مثلا استادمون که پسر بود تو روی بچه‌ها میخندید فکر می‌کردیم خب ...

دقیقااا. اصلا ماها یاد نگرفتیم رابطه با جنس مخالف رو. مثلا لزومی نداره با همکار یا همکلاس جنس مخالف راجع به رابطه با همسرت درد دل کنی که بحث به جاهای باریکی بکشه. خیلی از خیانتا از همینجا شروع میشه.

دقیقااا. اصلا ماها یاد نگرفتیم رابطه با جنس مخالف رو. مثلا لزومی نداره با همکار یا همکلاس جنس مخالف ...

آفرین 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به نظرتون اگر این رابطه باشه و مثلا دختر یا پسر شرکای مختلف جنسی را از روی عشق تجربه کنند و بعد از ک ...

نه به نظر من ایرادی نداره. من خودم خیلی برام حریم شخصیم مهمه یعنی اگه واقعا مطمعن نباشم که بخوام با اون فرد ازدواج کنم حاضر به رابطه نیستم. ولی اصلا دوست ندارم بدون اینکه رابطه فیزیکی داشته باشم قبلش بخوام با اون شخص ازدواج کنم. چون میترسم بعدش به مشکل بخوریم.

شما گرفتین؟ اگر بله. حسی که دارید نمی تونه برای بقیه هم اینگونه باشه. شاید شما مصنوعی این امید را دا ...

من آره 

سه ساله هر صبح که بیدار میشم میگم وای خداروشکر که نیستش

ما خانما با شما آقایون فرق داریم ما اینقدر از ظلم آقایون به ستوه میایم که جدایی برامون میشه نعمت

امید به چی؟ من تکیم به خداس هر چی میخواد بشه

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
من آره  سه ساله هر صبح که بیدار میشم میگم وای خداروشکر که نیستش ما خانما با شما آقایون فرق دا ...

سرنوشت قرار نیست همیشه بهتون امکان انتخاب بده. یکبار داده. خیلییی کم پیش میاد دوباره این فرصت را بهتون بده. 

سرنوشت قرار نیست همیشه بهتون امکان انتخاب بده. یکبار داده. خیلییی کم پیش میاد دوباره این فرصت را بهت ...

خدا از این فرصتها واسه هیچ دختری نخواد اینقدر که من زجه زدم تو اون زندگی 

اتفاقا خواستگارام بهتر شدن شایدم من عاقلتر شدم فهمیدم کبوتر با کبوتر باز با باز

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم