2777
2789

سلام 

متاسفانه دیشب متوجه شدیم خواهرم تست کروناش مثبت شده،یه بچه شیرخواره داره و یه پسر شیش ساله،دلم ریش شد زنگ زدم گفت مثبته،حالا باید دو هفته قرنطینه بشه،خونه ما دوتا طبقست و دسشویی حمومش هم جداست،برای همین گفتم بیاد خونمون تا هم خاهرزاده هامو نگه دارم هم مراقب خودش باشم،نصف شب بود همسرم خواب بود،بعد مامانم زنگ زد که میاد آبجیم خونه ما،منم سریع اتاق خواب خودمون که جداست رو مرتب کردم چون به حال راه نداره بهتر بود،اومدن بعد گفت طبقه بالا بریم گفتم کثیفه و بخاریش خاموشه،اگر سخته فردا مرتب کنیم بعد ببریمش بالا،که همسرم زنگ زد که برم تو اتاق پیشش،از سروصدا بیدار شده بود،من قبل اینکه بیان صداش کرده بودم که بره تو اتاق دیگه بخوابه بهش گفته بودم داستان رو،بعد داد و بیداد راه انداخت که من با بچه های مردم در ارتباطمو و اگر کرونا بگیرم چی و این حرفا بلند بلندم حرف میزد،صداش رو شنیدن بقیه،وسایل رو جمع کردن رفتن خونشون،من حتی نتونستم به روم بیارم،اونا هم به روم نیاوردن،حتی امروز که رفتم دیدن خواهر زادهه هام،مامانم گفت برم خونه خودش هست،با دامادم رفتیم آزمایش که مال دوتامون منفی بود،من اومدم خونه که برم فردا خونه مامانم اینا به پدربزرگ و مادربزرگم برسم،مریضن دوتاشون،مادربزرگم زمین گیره پوشکش میزنیم،اومدم به دروغ به همسرم گفتم مشکوک به کرونا هستم،خودمو تو اتاق حبس کردم(البته از مامانم پرسید فهمید منفی بوده تستم)،دلم چرکینه ازش،یاد التماسام میوفتم که دیشب میگفتم صدات بیرون میره،یاد اون لحظه که مامانم بچه شیرخوار خواهرم دستش بود گفت چطوری بچه رو نگه داریم،نمیشه با این شرایط از کسی خواست بهش شیر بده،به شیر خشک هم حساسیت داره،همشم سه ماهشه،من چیکار کنم؟نمیتونم همسرمو ببخشم،هیچ موقع یادم نمیره،کمرم شکست دیشب

اين دوره هم تموم ميشه رو سياهيش ميمونه براي شوهرت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مثل شوهر من يه بي شعور به تمام معناس

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

نمیدونم چی بگم این وسط هم همسرت حق داره هم ادم دلش ب حال اون بچها میسوزه خب

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

اعصاب منم خراب شد والا تو هرخونه ای یه مشکل و بدبدختی هست گند بزنم این زندگیو😖

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خواهر مردا مواظب زنای خودشون نیستن تو انتظار داری خواهرتو تو خونش نگهداره با کرونا مثبت. 

شاید انتظارات شما عادیه ها من انقد مرد بد دیدم بدبین شدم مسبت به مرد ها

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

آخی چقدر دلم سوخت برای خواهرت

انشالله هرچه زودتر سلامتیشونوبدست بیارن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چقد شوهر بی ادب و بی فرهنگی دارید ببخشید که این و میگم من بودم اصلا در جمع خانوادگیمون راش نمیدادم میتونست نظر بده که نیان ولی نمیتونست آبروی تو رو جلوی خواهرت ببره 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃