با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راتا رفته اون ته مها خواهر داژو از جای قبلیش اومده پایین تر چند طبقه شده ی برو بیایی داره ک بیا و ب ...
عزیزدلم اینطوری نیست😄😘 اونجا واسم هم دوران شیرینی بود هم سختی داشت
ولی خب اختلاف فرهنگی زیاد داشتیم
من با شوهرم مجازی دوست شده بودمو با مخالفت خانواده ها باهاش ازدواج کردمو از تهران اومدم شیروان، خانواده شوهرم خیلی اذیت کردن دیگه برگشتم تهران گفتم اگه منو میخوای بیا اینجا اونم بعد از مشقت فراوون اومدو الان زندگیمون خوبه خداروشکر
خب خداروشکر حل شده میگم که یکم کرم دارن واسه همونم اذیتت کردن خونواده شوهرتا😬
آره میدونی با شوهرم از سن کم دوست بودم بعد ۴ سال دوستی اومد خواستگاری خیلی دوسم داشت ولی با اینحال بعد ازدواج تحت تاثیر خانوادش خیلی اذیتم کرد که منم زدم به سیم آخر برگشتم پیش خانوادم😄