2777
2789

بچه ها شوهرم سادیسم ویا شایدم نوعی اختلال شخصیتی داره که مقصر اصلیش نوع تربیت پدرش هست ک با افتخار میگ من بچه هامو جنگی و خشن و زورگو بار اوردم💪(هه😊)

بگذریم چقد من سختی کشیدم بخاطر رفتاراش چونکه من روحیم خیلی لطیف،و الان دچار افسردگی حاد هستم،تاپیک های قبلم هست،امروز خیلی یهوویی شوهرم گفت چرا من همه رو خوشحال میکنم اما هیچکی سعی نمیکنه منو خوشحال کنه؟؟؟(واقعا همینطوره،همیشه سعی میکنه همرو خوشحال کنه)گفتم تو چی خوشحالت میکنه؟گفت تو بخندی و خوشحال و باشی😢😢😢(اصلا و ابدا اهل ابراز علاقه نیست،چونکه پدرش بهش یاد داده ب زن رو بدی پررو میشه،هه)اما قلبش مهربونه،ذاتش خوبه اما بد بار اومده

شوهرم مشاوره نمیااااد،منم مشاوره تلفنی میگیرم ک مشاورم میگ باید یکیم از بیرون کمکت کنه ک کامل خوب بشی،متاسفانه شوهرم بخاطر اخلاق خشنش نمیتونه

چیکار کنم براش😢😢😢،با این روحیم نمیتونم کمکش کنم

تواول باید به خودت کمک کنی خودت خوب بشی تا بتونی به دیگران کمک کنی. و من همیشه نظرم اینه که حضوری باید بربم پیش مشهور و چشم تو چشم حرف بزنیم 

خودت هم باید بخوای تا خوب بشی 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو کن بهونه بگو اگه لبخند منو میخوای بیا باهم بریم مشاوره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الهی. واقعا گناه داره. حیف بعضی خانواده ها با تربیت غلط آرامش و در آینده از بچه هاشون میگیرن. عزیزم خودت میتونی بهترین مشاور و کمک باشی براش. اون خوشحالی تو مهمترین و بالاترین خوشحالی زندگیشه چون اهل ابراز نیست و اینو بهت گفته بدون چقدررررر مهم بوده براش. بهش بگو چیا خوشحالت میکنه. باهاش حرف یزن بارها و بارها حرف بزن. مطمئن باش هرچقدرم سخت باشه و زمان ببره ولی درکنار تو میتونه اخلاقشو تغییر بده

الهی. واقعا گناه داره. حیف بعضی خانواده ها با تربیت غلط آرامش و در آینده از بچه هاشون میگیرن. عزیزم ...

درسته گلم اما منم واقعا ضعیف شدم و هرروز کلی گریه میکنم،من دارم چوب تربیت اشتباهو میخورم

اره اما متاسفانه امکانشو ندارم،دورم از شهر و کلی مشغله و شغلم

انشالله که بزودی خوب میشی ❤❤❤❤❤❤❤باید خودت بخوای اگه خودت تکونی به خودت ندی هیچ کسی نمیتونه کمکت کنه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
درسته گلم اما منم واقعا ضعیف شدم و هرروز کلی گریه میکنم،من دارم چوب تربیت اشتباهو میخورم

بله حق داری. ولی باید یه جایی به خودت بیای مشاور و دیگران هم نهایت بهت راه و نشون میدن هیچکس بهتر از خودت نمیتونه به خودت و همسرت کمک کنه. باید بتونی و میتونی. بخاطر خودت اول از همه و بعد زندگیت. مگه نمیگه خوشحالی تو خوشحالش میکنه بهش بگو با چی خوشحال میشی ازش بخواه به زبون بیاره محبتشو. 

انشالله که بزودی خوب میشی ❤❤❤❤❤❤❤باید خودت بخوای اگه خودت تکونی به خودت ندی هیچ کسی نمیتونه کمکت کنه ...

دارم سعیمو میکنم،الان یک مقداری بهترم،قبلا تا مرز خودکشی رفتم،قبلامنظورم همین بیست روز پیشه،اما الان واقعا بهترم