2777
2789
عنوان

شوهرم برای اولین بار یه حرفی زد که خیلی دلم سوخت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست
دارم سعیمو میکنم،الان یک مقداری بهترم،قبلا تا مرز خودکشی رفتم،قبلامنظورم همین بیست روز پیشه،اما الان ...

بهتر هم میشی😊😊😊 هر روز برای خودت یه شاخه گل هدیه بگیر. اگه میتونی صبح ها بیدار بشی برو توی پارک یا یه فضای سبز با پای برهنه قدم بزن.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا قبل خواب براش کتابای روانشناسی که در این رابطه ان بخون بعد باهم راجبش حرف بزنید

دوس نداره متاسفانه و اگرم گوش بده فقط در حد گوش دادنه،میگ ولکن باز من اومدم خونه شروع کردی مگ من چمه

دوس نداره متاسفانه و اگرم گوش بده فقط در حد گوش دادنه،میگ ولکن باز من اومدم خونه شروع کردی مگ من چمه

قدم اول واسه درمان اینه که خودش قبول کنه مشکل داره ولی شوهرت مقاومت میکنه باید نرم نرم بهش بگی

مثلا مشابه رفتارشو تو کسی دیگه دیدی واکنش بد نشون بده بگو چقد کارش بده و اینا

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
واااایی چ خوب😍😍😍😍 راس میگیا

باور کن اینقدر خوبه که نگو. اصلا پاهات وقتی با چمن خیس برخورد کنه واقعا حس خیلی قشنگی بهت میده. برای من که خیلی خوب بوده. بتونی کنار اب بری قدم بزنی واقعا عالیه. کارهای دیگه ایی هم هست اگه بخوای بهت میگم انجام بدی. کم کم خودت تغییرات رو توی خودت حس میکنی البته در کنارش حتما جلسات مشاوره اتو برو 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
قدم اول واسه درمان اینه که خودش قبول کنه مشکل داره ولی شوهرت مقاومت میکنه باید نرم نرم بهش بگی مثلا ...

دقیقا مشاورمم همینو میگ،میگ باید اول بپذیره ک بیمارع

باید بهش بقبولونم،با رفتار،ممنونم از پاسختون

عزیزم چقد کامنتتون حس خوبی بهم داد،ممممممنونم فدات بشم😍😍😍

عزیز  دلمی.❤❤❤