2777
2789
عنوان

شوهرم باز امشب میخاس بره باغ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو بهش نزدیک تر کن . نگذار فاصله بگیره .غذا درست کن برید دور و بر شهرتون یکم بگردید.فاصله بگیره ...

اینارو که میگی ۱۰۰درصد خواسته از شوهرش که حتما قبول نکرده ک عاجز شده نمونش خودم

لایک نکنید                      
اره دختر ۶ماهه

یه چیز بگم اگه بجه نداشته باشی حاضری از این آدم جدا بشی؟ که برات آزار دهندس؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
اره دختر ۶ماهه

خوب از برگ برندت استفاده کن بگو بچه مریضه ببرش دکتر شب یا وقتی رفت یه چیزی بخور مریض شی بعدش زنگ بزنن بیا ببرت بیرون دکتر به یه بهانه 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
یکی از دوستاش نامزد عقد کرده داره دوساله نامزدن ولی هرچی داره خرج الواتی خودش میکنه.به هربهونه ای مج ...

دختر همه منم شوهرش هر شب با رفيقاشه يه وقتي رفيقاشو مياره خونشتونوقت زنش مياد خونه مامانش اينا ( بچه ندارن) زنشم راضيه عين خيالش نيست از خداشه كه خودشم ول باشه خونه اينو اون ولي شما خودت درستي بايد يه فكر اساسي كرد

معلومه یه چیزی هست باو اصن کوتاه نیا یا حداقل تعقیبش کن

حالابعد خیلی حرف زدم باهاش گفتم تو عوض شدی ..از وقتی بااین ولگردا گشتی یه ادم دیگه شدی..من قبلا بهت اعتماد داشتم ولی حالا میری بیرون مطمئن نیستم که مواد میزنی یا مشروب میکشی یا کار دیگه!

فورا خییییلی ریلکس گفت خیله خب من مشکلی ندارم بیا از هم جداشیم برو راحت شی!!!😥😓

اسی رابطتو با شوهرت خوب کن خدای نکره معتاد شه دودش اول تو  چشم خودت میره..

شوهرمن که ازاین ور بوم افتاد‌ازبس بهم چسبیده ..جایی میره میگم من نمیام برو خوش باس ..به هیچ عنوان تنهل نیستم همیشه اویزونشم😑😑😑😑😑

حالم بهم میخورخ تنهایی سکوت ارامش ندارم

یا  ودود ...

نصف شب زنگ بزن بزرگترش بیاد خونت بگو پسرتون تا این موقع شب کجاس؟ یا هم ساعت دو زنگ بزن به پلیس دروغکی بگو یه موضوع بگو بهشون بعد به شوهرت زنگ بزن اونم بیاد دفه دیگه از ترسش شلوغ جایی نره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اینارو که میگی ۱۰۰درصد خواسته از شوهرش که حتما قبول نکرده ک عاجز شده نمونش خودم

درسته...اصلا بهم محبت و توحه نمیکنه..

بخدا من یک ساله هلاک یه ذره محبتشم...

اگه زنی بودم که از لحاظ اعتقادی ضعیف میبودم حتما بهش خیانت میکردم!!

نه عاطفی نه جنسی ...

هیچ توجهی بهم نداره..