2777
2789
عنوان

شوهرم باز امشب میخاس بره باغ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالابعد خیلی حرف زدم باهاش گفتم تو عوض شدی ..از وقتی بااین ولگردا گشتی یه ادم دیگه شدی..من قبلا بهت ...

دلم شکست...بعدش هرچی گفت خیلی خب تمومش کن حرف نزن بامن ..ولی دیگه سکوت نکردم ..همه حرفایی که این مدت تو دلم بود بهش گفتم..ولی کوچک ترین عکس العملی نشون نداد..

عین سنگ

یبار اینکارو کنه دفه بعد چی؟

یه پول بده به کسی بگه الکی مثلا بیا از خونه ما دزدی بعد زنگ بزنه شوهرش بگه اومده بودن دزدی دیشب یکمم خودشو زخم کنه بعد یکم وسایل رو هم خودش بفروشه بگه بردن تا دفعه بعد ولش نده تنها تو خونه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
امروز اینو با همه وجودم حس کردم...😔

کلیپ کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کنی اون گفته مردا چون خیلی تایید می شن و بزرگ گروه می شن پیش رفیقاشون می رن سمت رفیقو اینا توام کاراشو بزرگ کنی تحقیرش نکنی شاید بیاد سمتت

یه پول بده به کسی بگه الکی مثلا بیا از خونه ما دزدی بعد زنگ بزنه شوهرش بگه اومده بودن دزدی دیشب یکمم ...

اینکارو انجام بده نتیجه رو ببین کاملا تضمینی 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
یه پول بده به کسی بگه الکی مثلا بیا از خونه ما دزدی بعد زنگ بزنه شوهرش بگه اومده بودن دزدی دیشب یکمم ...

بنظرم لو میره شوهرش میفهمه دیگ هر دفه با دوستاشه

یه اتفاقی میفته.باید خیلی محکم وجدی  باهاش حرف

بزنه.