2777
2789
عنوان

حس میکنم دخترخواهرشوهرم بهم پز میده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 22 پست
کانون میگه ۳۰۲ هزار تومن مجازی‌.می ارزه؟

۳۰۰ تومن کانون واسه سه ماهه

یعنی ماهی ۱۰۰ تومن میشه

هفته ای دو جلسه

ولی واقعا مجازی کیفیت حضوری رو نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یه بار دیگه م شغل مامانش خیلی خوبه هفته ی پیش گفت اولا مامان هر جا میرفت میفهمیدن چیکارس خیلی تحوی ...

بنظر من پز نمیده حساس شدی ولی کلا مدلش معلومه یجوریه زیاد رفت و امد نکن باهاش خوشم نیومد.

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اون ارشد گرفته من به خاطر دخترم نه  و اینکه هزینه ی آزاد رو نمیتونیم بدیم حتما باید دول ...

اصلا به حرفاش اهمیت ندیدو رابطتون رو کم کنید 

من اینکاروکردم وراضیم

چراباید باکسی که همش انرژی وحس منفی بهمون میده ارتباط داشته باشیم؟

بنظر من پز نمیده حساس شدی ولی کلا مدلش معلومه یجوریه زیاد رفت و امد نکن باهاش خوشم نیومد.

یه دونه خواهرشوهر دارم 

مجبورم به رفت و آمد

اخلاقا پز پزو هست 

درش شکی نیست

زور این بهم داره

شرکت خصوصی انقدر پز نداره

دختر برادرشوهرمم تو شرکت باباش کار میکنه

یه بارم جاری پز اونو داد

گفت بچه های من فوری مستقل میشن😐😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یه دونه خواهرشوهر دارم  مجبورم به رفت و آمد اخلاقا پز پزو هست  درش شکی نیست زور این به ...

بعضیا خیلی از خودشون تعریف میکنن مدام.باید تحمل کرد چاره ای نیست دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بعضیا خیلی از خودشون تعریف میکنن مدام.باید تحمل کرد چاره ای نیست دیگه

من فقط یه لبخند ملیح میزنم😊😊😊

کانون میگه ۳۰۲ هزار تومن مجازی‌.می ارزه؟

آره بابا خيلى خوبههه سفير هر ترمش يه ماهو نيمه سي صدو هفتاد البته اوايل كرونا قيمتش اين بود الانو نميدونم كانون هر ترمش سه ماهه به نظرم خيلى مى ارزه

آره بابا خيلى خوبههه سفير هر ترمش يه ماهو نيمه سي صدو هفتاد البته اوايل كرونا قيمتش اين بود الانو نم ...

ممنونم💞