2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و سزارین؟بیاین زایمان من ببینین چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 102 پست
منم یکی۱۱ماه یکی دوسال  .خیلی دست تنهام منم😣

سه سال و پنج سالن.منم شهرغریبم خیلس دست تنهام.خداروشکر دوتاشون دخترن باهم میبرمشون حموم راحتم از این نظر

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شوهرم رفته بود شام بخوره ۱۰بهش زنگ زدن گفتن بچه ت بدنیا اومده.بنده خدا هنگ کرد۶ بود گفته بود به این زودی؟؟؟؟مگه داریم؟؟؟؟اخر همه رفتم اول از همه م زایمان کردم.همچین روزی برای همه ی منتظرا.ی دختر چش سبز سفید رو مث دختر من نصیبتون بشه همه ی منتظرا🙏🙏🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎
سه سال و پنج سالن.منم شهرغریبم خیلس دست تنهام.خداروشکر دوتاشون دخترن باهم میبرمشون حموم راحتم از این ...

من کوچیکه پسره .توهم انگار عین خودمی فاصلشون یکم بیشتره.من خیلی گریه میکنن اعصابم داغونه 

حالا خانوم تا اومد دستش توو دهنش من در حال بخیه زدن اون میک میزد دستشو😂😂😂😂خلاصه همه فقط به این م ...

اگه بخیه نخوردیو آمپول فشار نزدن بهت که عالی بود.من ۱۸ساعت درد طبیعی کشیدم لگنم باز نشد سز شدم.بعد اونهمه درد سز مثل یک معجزه بود برام.

حالا شوهرم رفته بود شام بخوره ۱۰بهش زنگ زدن گفتن بچه ت بدنیا اومده.بنده خدا هنگ کرد۶ بود گفته بود به ...

ایشالا.خدادحفظش کنه برات😘😘

انقد آدمای متفاوت میبینی درحال جیغ زدن

خیلی گناه داشتن ۱۹ سال.۲۲سال بودن اونا خیلی گناه داشتن.جیگرم کباب شد.بخدا خودمو فراموش کردم فقط برا اونا دعا میکردم

💎زبان کوردی هویت من است💎
من کوچیکه پسره .توهم انگار عین خودمی فاصلشون یکم بیشتره.من خیلی گریه میکنن اعصابم داغونه 

آره واسه شما فاصلشوون کمه.واسه من بیشتره.امسال دوتاشون میرن مهد و پیش دبستانی راحت میشم🤗🤗🤗

خیلی گناه داشتن ۱۹ سال.۲۲سال بودن اونا خیلی گناه داشتن.جیگرم کباب شد.بخدا خودمو فراموش کردم فقط برا ...

من و یه خانومی باهم بستری شدیم اون دوساعت بعد زایمان کرد رفت من دو روز بیمارستان فقط درد کشیدم.

دکتر اومدم و گفتم مریض فلانیم کلی تحویل گرفت حالت برعکس دوتا ماما گذاشت بالا سرم و هی حواسشون بهم بو ...

چه عااااااااالی.آره منم خیلی دیدم اینجوری راحت زایمان کردن

من اولیه۱۶سالم بوددومیه۱۸

ای خدا الان تازه بیست سالته پس؟نه من اولی ۲۱سالم بود دومی ۲۳الان ۲۶سالمه.دارم میرم دکتر سال دیگا دوقلو بیارم