2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و سزارین؟بیاین زایمان من ببینین چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 102 پست
از استرس نمیدونستم چیکار کنم حتی با همسرمم خدافظی نکردم فقط مامانمو بغل کردم و رفتم برا پذیرش رفتم و ...

خیلی بده زایشگاه واسه زایمان طبیعی

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمرم دردمیکنه بیتاقتم😂

بخدا از صبح بیدار شدم کتفم انقد درد میکنه شبم کلی مهمون دارم.تازه کارام تموم شده بچه هام رفتن حموم منتظر منن.دارم ناهار درست میکنم.اصلا یه وعضیه.بگو دیگه اسی مرسی اه

دکتر اومدم و گفتم مریض فلانیم کلی تحویل گرفت حالت برعکس دوتا ماما گذاشت بالا سرم و هی حواسشون بهم بود.گفت بیا پاین کمرتو بچرخونو و پاهاتو بکوب زمین منم تند تند از ترس بود یا هرچی ،هرچی گفتن با درد انجام میدادم و فقط پایین شکمم و پاهام بشدت درد داشت ۱ساعت بعد گفت شدی ۹سانت فقط زور بزن.من ده برو که رفتم زور گفت نزنی ها بدو سر بچه ت معلومه بردن اتاق زایمان. توو ۱۰مین بچه م بدنیا اومد

💎زبان کوردی هویت من است💎
زایشگاه یعنی چی؟یعنی مثلا بیمارستان محب کوثر زایشگاه حساب میشه

وقتی داری درد میکشی جیغ میزنن چه فرقی میکنی کجا باشه.دردو همه جا باید بکشی

حالا خانوم تا اومد دستش توو دهنش من در حال بخیه زدن اون میک میزد دستشو😂😂😂😂خلاصه همه فقط به این میخندیدن و این شد خاطره زایمان ۳ساعته ی من و از زایمانم واقعا راضی بودم.شاید من خوش شانس بودم که راحت بود برام شایدم با اومدن بچه م و بغل کردنش دردای اون چند ساعتو نفهمیدم ولی خدا شاهده برای همه ی منتظرا گرفتارا برا همه دعا کردم دونفرم توو تایپیک قبلیم بودن اسمشونو اوردم.امیدوارم خدا قبول کرده باشه

💎زبان کوردی هویت من است💎
دکتر اومدم و گفتم مریض فلانیم کلی تحویل گرفت حالت برعکس دوتا ماما گذاشت بالا سرم و هی حواسشون بهم بو ...

چرا اون یکیا باز نمیشد رحمشون؟ بخیه ام خوردی؟ قبلش پیاده روی میرفتی؟ یعنی امپول فشار نزدن بهت؟