2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و سزارین؟بیاین زایمان من ببینین چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 102 پست
عزیزم خداحفظش کنه😍😍 ورزش قبل زایمان داشتی؟؟؟ من کلا استراحت بودم میترسممم😟😟

ورزش کم ولی اواخرش پیاده روی داشتم قبلش استراحت مطلق بودم بخاطر سقط پارسالم

💎زبان کوردی هویت من است💎
مبارک باشه مامان گلی قدمش پربرکت باشه گلم ببوسش ازطرف من. دعاکن منم مامان شم وبعدی سقط نشه😭😭

عزیز دلم ان شالله بعدی حتما سالم میاد توو بغلت شک نکن فقط بسپارش به خدا ازش محافظت کنه.بحق ام البنین دامنت سبز شه و دلت شاد دوستم🙏😘

💎زبان کوردی هویت من است💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه الحمدلله. عزیزم‌من خیلی از امضات لذت می برم.‌ چقدر خوب میشه همه مون هویت ها و ارزش هامون ...

مرسی فدات.ممنون گلم عشقی شما😍😍😍😘😘😘😘

💎زبان کوردی هویت من است💎
ای جانم خداحفظش کنه اسی جان.مبارکه ب دلخوشی بزرگش کنی واسه منم دعا کن زندگیم خوب باشه دلم ی دختر هم ...

ان شاالله فدات.از خدا میخوام تمام مشکلاتت حل شه و هرچی از خدا میخوای بیشترشو بهت عطا کنه🙏🙏😍😘😘😘

💎زبان کوردی هویت من است💎
ان شاالله فدات.از خدا میخوام تمام مشکلاتت حل شه و هرچی از خدا میخوای بیشترشو بهت عطا کنه🙏🙏😍😘😘😘

ممنونم قشنگم سلامت باشی🙏🌹💋

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ايشالا كه خوش قدم باشه دقيقأ چه كارايي كردي روزاي آخركه دهانه رحمت باز شد،بگو لطفأ من هنوز منتظر در ...

من کار خاصی نکردم والا فقط منتطر درد زایمان بودم همه کارامم خودم انجام میدادم گلم

💎زبان کوردی هویت من است💎