2777
2789
عنوان

مادرم باعث بهم خوردن زندگیمون میشه

115 بازدید | 12 پست

مادرم واقعا هیچی بلد نیس تنها چیزی ک بلده فتنه گری هست زندگی خواهر بیچارمو تامرز طلاق کشونده ما کسی رو نداریم و برا زندگی ازدواج مثل هرکس ذیگ باید مادرم باشع عمدی پیش خانواده شوهر یه حرف زشت ک باعث دعوای شدید میشه میندازع مثلا میگه دامادم رو زن دیگ چشم دارع و...باعث میشع مادر شوعر خواهرم اینا به شدت باهاش لج شن خواهرم طرف مادرم رو نمیگیره هم خانوادع شوهر سواستفاذع میکنن منم چن تا خواستگار داشتم با حرف زدن های زیاد خواستگارم رو پروندع اصلا حرف دهنش رو بلد نیس نمیدونم چیکار کنم هیچ بزرگتری ندارم ک دل بسوزونه به خاطر این خواهرم تامرز طلاق رفتع و منم نتونستم ازدواج کنم 😭

مادر منم همینه قطع رابطه کردم اصلا آدرس خونممم ندارع خیلی سخت بود ولی زندگیم داشت داغون میشد بعدشم ط ...

اخه من هنوز نتونستم ازدواج کنم به خاطر حرف های مزخرفش دامادمون کلا باهامون لج شدع و نمیزاره خواهرم بیاد خونمون هرخواستگاری هم میاد تنها میمونم هیچ کسی هم دورمون نیس خیلی گریه کردم نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من هنوز نتونستم ازدواج کنم به خاطر حرف های مزخرفش دامادمون کلا باهامون لج شدع و نمیزاره خواهرم ب ...

بخدا که شوهرم اصلا با مادرم کنار نمیاد یه زنده بی سیاست ک اصلا بزرگ تری کردن بلد نیست باور کن کسی واقعا دوست داشته باشه فقط بخاطر خودت باهات ازدواج می‌کنه و می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه

یعنی واقعا مادری هم هست که بد بچشو بخاد من که توجیح نمیشم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

بخدا که شوهرم اصلا با مادرم کنار نمیاد یه زنده بی سیاست ک اصلا بزرگ تری کردن بلد نیست باور کن کسی وا ...

ببین اول زندگی خانواده شوهر مرض دارن بیان با فردی ازدواج کنن ک مادرش هی سوتی میده؟ خانواده شوهر هم ذاتا استفاده میکنن فردا پس فردا مراسم باشه من نمیدونم با همچین مادری چطور مراسم بگیرم یا یه مناسبی خانواده شوهر خواستن دعوت کنن نمیخوام با مادرم باشم مادرم عم نباشه تنهایی برم؟ نمیشه ک ادم هرسری بهونه بیاره من نمیخوام بدونن مادرم چه فتنه ای هست 

یعنی واقعا مادری هم هست که بد بچشو بخاد من که توجیح نمیشم

اگه عمدی نخواد هم از روی احمق بودن یا سادگی یه سری حرف هایی میگه ک باعث میشه زندگی بچش خراب بشع برای مثال خواهرم یع بار اومد خونمون برا درد و دل گف شوهرم به همسایه رو به رویی سمنو برده داده دفعه بعد تو دعوای خانوادگی مادرم به خانواده همسرش و دامادمون گف تو بردی تو دهن زن همسایه سمنو گذاشتی کلا همه چیز رو به سمت و سوی حرف های مثبت ۱۸ میکشونه و ما نمیتونیم گند های اینو جمع کنیم پیش خانواذه شوهر سرافکندع شدیم

اگه عمدی نخواد هم از روی احمق بودن یا سادگی یه سری حرف هایی میگه ک باعث میشه زندگی بچش خراب بشع برای ...

چقدر زشته این حرفاش

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

چقدر زشته این حرفاش

میدونی خانواده شوهر ذاتا دنبال سوتی هستن ک روی عروس رو کم کنند من هنوز ازدواج نکردم و نمیدونم چطوری مادرم رو اداره کنم پدر هم بالا سرم نیس تنهام.خانواده شوهر صدا کنن مهمونی نمیخوام مادرم رو ببرم چون باعث دعوا و بی ابرویی و تمسخر میشه تنها برم هم نمیشه هیچ بزرگتری هم ندارم همه رو مادرم از دورمون پرونده هیچ کس نیس خیلی ناراحتم خیلی

ببین اول زندگی خانواده شوهر مرض دارن بیان با فردی ازدواج کنن ک مادرش هی سوتی میده؟ خانواده شوهر هم ذ ...

چاره ای جز اینکه با هاش رفت آمد نکنی نیست واقعا منم خیلی سرکوفت شنیدم بخاطر مادرم ولی دیگه وقتی خودمو شناختن حرفی ازش دیگه نشد

چاره ای جز اینکه با هاش رفت آمد نکنی نیست واقعا منم خیلی سرکوفت شنیدم بخاطر مادرم ولی دیگه وقتی خودم ...

همون اول ازدواج دوران نامزدی ک مراسم اینا میشه خانوا ه همسر ذعوت میکنن چیکار کنم؟ چه بهونه ای بیارم نبرمش نمیشه ک هرسری تنها برم خانواذه شوهر استفاده میکنن

میدونی خانواده شوهر ذاتا دنبال سوتی هستن ک روی عروس رو کم کنند من هنوز ازدواج نکردم و نمیدونم چطوری ...

ابجی ناراحت نباش ایشالا درست میشه 

ولی مطمئن باش مادرت اگه حرفی میزنه قصدش آزار و اذیت شما نیس 

ابجی ناراحت نباش ایشالا درست میشه ولی مطمئن باش مادرت اگه حرفی میزنه قصدش آزار و اذیت شما نیس

برام مهم نیس قصد مادرم ولی من ذاتا اینور بدبختی کشیدم دیک نمیخوام پیش خانواده شوهر هم به خاطر احمق بودن یه نفر سرافکنده بشم دنبال راه چاره هستم

برام مهم نیس قصد مادرم ولی من ذاتا اینور بدبختی کشیدم دیک نمیخوام پیش خانواده شوهر هم به خاطر احمق ب ...

برادر نداری