2777
2789

سلام بچه ها.من تایپیک قبلیم گفتم چجوریه شرایطم.۱۱م که شدم ۳۹هفته دیدم باز درد ندارم به حرف شما گوش دادم و رفتم پیش دکترم

💎زبان کوردی هویت من است💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم درد ندارم معاینه کرد گفت دهانه ی رحم ت  ۴سانته.و ضربان قلب نی نی نسبت ه هفته پیش کمتر شده منم رفتم بیمارستان و چون بچه اولمه و تجربه ای از سزارین یا طبیعی نداشتم؛ترجیح دادم طبیعی رو انتخاب کنم

💎زبان کوردی هویت من است💎

همین که رفتم دکترم گفت رفتی بیمارستان فلان فقط ی چی میگم دکتر فلانی بود بیمارستانتو عوض کن.منم تا رسیدم بیمارستان پرسیدم گفتن همون دکتر شیفته اون شب۱🤦‍♀️

💎زبان کوردی هویت من است💎

منم کلی استرس افتاد به جونم به شوهرم و مادرم گفتم بریم میترسم و اونیکی بیمارستان دولتی هم کلی شلوغ بود و ترس از کرونا تا وسطای راه رفتم پشیمون شدم گفتم بیخیال برگرد بریم همون بیمارستان تامین اجتماعی حداقل خلوته بیشتر از اینه که بمیرم خلاصه برگشتم همون بیمارستان خودم

💎زبان کوردی هویت من است💎
منم کلی استرس افتاد به جونم به شوهرم و مادرم گفتم بریم میترسم و اونیکی بیمارستان دولتی هم کلی شلوغ ب ...

آدم کلا وقتی اسم بستری میاد استرس میگیره

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

از استرس نمیدونستم چیکار کنم حتی با همسرمم خدافظی نکردم فقط مامانمو بغل کردم و رفتم برا پذیرش رفتم و معاینه کردن دیدن ۴سانتم گفتن برو برا بستری و بستری شدم و ی سرم زدن و ی امپول حالا من هی دارم اونیکیارو نیگا میکردم که از درد به خودشون میپیچیدن بدبختا یکی ۴صب اومده بود یکی ۳ظهر اصلا یه وضعی خیلی حالشون بد بود و بشدت جیغ میزدن حالا من کلا خودمو فراموش کردم و هی اینارو نیگا میکردم و ایت الکرسی برای اینا میخوندم

💎زبان کوردی هویت من است💎