شماهم بعدازعروسی رسم دارین که خانواده عروس صبحونه بیارن برای عروس وداماد؟میخام ببینم برای خانواده دامادم بردین یا فقط خونه عروس وداماد؟من خونم از مادرشوهرم اینا جداست الان چن وقته دیگه عروسیمه موندم مامانم اینا هم برای مادرشوهرم ایناببرن هم برای من ؟یامن خانواده شوهرمو دعوت کنم خونه خودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هررسم مَن درآوردی از خودتون درآرید مانعی میشه برسرراه جوونا... اگه فردا تو زندگییاتون بداوردی ...
عزیرم این رسم از قدیم الایام بوده و دلیل پزشکی هم داره چون عروس باید فردای عروسی گرمیجات زیادی بخوره مثل کاچی با چندین ادویه گرم تا رحمش گرم بشه و سردیش نشه
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببین من که همون اول گفتم رسم جالبی نیست مادر شما باید عزت و احترام داشته باشه. فردای عروسی مث ...
نکه ب ای بکارت کلا از اول همین بوده چن روزیم هست مادرشوهرم میگه کی عسل وخامه میخوریم بعد میگه منظورم اینه ایشالله عروسیتون ا نهمه جهاز بردم فک میکنن برای دو پیاله عسل واین چیزا نخاستیم ببریم
نکه ب ای بکارت کلا از اول همین بوده چن روزیم هست مادرشوهرم میگه کی عسل وخامه میخوریم بعد میگه منظورم ...
حالا رسم کجا هست؟
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ممنون راستش ما از اين رسما نداريم كلا هم نه شام عروسي خورديم نه فرداش ميلي به صبحانه داشتيم
آدم انقدر خستس که
میدونم
نکه ب ای بکارت کلا از اول همین بوده چن روزیم هست مادرشوهرم میگه کی عسل وخامه میخوریم بعد میگه منظورم ...
عزیزم صبحانه رسمش برای عروس و داماد بخاطر اتفاقاتی که افتاده مادر شوهر شما هم خیلی متوقع تشریف دارن...اگه بعد گفت خامه و عسل چی شد...بگو ببخشین ما رسم نداشتیم برای خانواده همسر ببریم شرمنده شدیم...قرار نیست هر چی میگن که شما گوش بدین
کلاً مامانم دوس داره همه جا منو سبک کنه، نمیدونم چرا ازین رفتار لدت میبره، البته من دیگه باهاش ارتبا ...
مامان منم بخاطر اینکه پدربزرگم ازبچگی همش غرزده و دادوبیداد کرده وهمه جا تحقیرشون کرده دقیقا اون رفتارو باما میکنه ولی توجمع های خودمونی پیش خانواده شوهرم خیلب سعی میکنه باهام مهربونتر باشه خخخ شاید مامانتم نمیدونه اشتباهشو چون مامان من ازجونش میگدره برامون از طلاهاش از پولش که برامون بهترین جهازو بخره
مامان توام فکر کنم دنبال دردسر میگرده یا پولش زیادی کرده
والله مامان من از حرف و دعوا میترسه الان خدایی نکرده دوروز بعد مادرشوهرم بگه چزا برای ماهم صبحونه نیاوردین مامانم انقد غرمیزنه سرمون که،من میخاستم ببرم شمانزاشتین دعواشد برای اینکه ماهم عصابمونو راحت کنیم میگیم هرکاری فک میکنی صلاحه بکن