2777
2789
عنوان

کی رسم صبحانه فردای عروسی روداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5540 بازدید | 99 پست
مامان منم بخاطر اینکه پدربزرگم ازبچگی همش غرزده و دادوبیداد کرده وهمه جا تحقیرشون کرده دقیقا اون رفت ...

آره تیکه اولشه درست میگی بابای بدجنسی داشته، که همش دنباله تفرقه و اشوب بوده و مامانمم درست رفتارای اونو داره سر ماها پیاده میکنه اما تیکه دوم حرفات نه دریت نیست  چون پدرو مادرم وضعشون خیلی خوبه ولی فوق العاده خسیس و پولدوستن، کلاً بدذاتن، باز خداروشکر شوهرم ادم با اخلاقیه گند بازیای مامانمو تو چشمم نمیزنه، کلاً مامانم همیشه سر هر چیزی اعصابمو خورد میکرد، از جلسه خاستگاری اعصاب خوردی باهاش داشتم تا تک تک مراسما ...  کلاً دوس داره کارت بهش گیر داشته باشه اعصابتو بهم بریزه خداروشکر باهاش قطع ارتباط کردم ..

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
والله مامان من از حرف و دعوا میترسه الان خدایی نکرده دوروز بعد مادرشوهرم بگه چزا برای ماهم صبحونه نی ...

اشتباه میکنی 

ببین کی گفتم

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن اینکه مادر داماد صبحانه ببره برای عروسش   باحال تره

اره. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آره تیکه اولشه درست میگی بابای بدجنسی داشته، که همش دنباله تفرقه و اشوب بوده و مامانمم درست رفتارای ...

اگه اهل کتاب خوندنی بهت توصیه میکنم بخاطر راحتی عصاب خودتم که شده والدین سمی رو بخون مخصوصا بخاطر تیکه اخرحرفت که گفتی همش دوس داره کارت گیرباشه والدین سمی رو بخون و دیگر هیچ👍👍فوق العاده اس این کتاب انگار برای من وتو نوشتن

اگه اهل کتاب خوندنی بهت توصیه میکنم بخاطر راحتی عصاب خودتم که شده والدین سمی رو بخون مخصوصا بخاطر تی ...

واقعا؟ عزیزم چه جالب قکر کردم ففقط خودم این مشکلو دارم. حتما میخونمش، واقعیت الانم که باهدش قطع ارتباط کردم همش به خاطر کلیپهاییه که از دکتر هولاکویی گوش میدم، همیشه میگه با چنین پدرومادری قطع رابطه کنین دلایلشم واقعا پذیرفتم با تمام وجودم حس میکنم دکتر حرفاشو رو بند بند زندگیه من گفته، حتی مادرم بشدت وسواسیه و بخاطر وسواسش هیچوقتموفقیتایه منو ندید. خیلی ایراد داره، واقعا نبودش خیلی بهتر از بودنشه، تازه شما مادرت جلو خانواده شوهرت آبرو داری میکنه، اما مامان من برعکس منو خورد میکنه، جالبه که مثلا کلاً خونواده شوهرم یه شهر دیگن شاید تو این ۵ سال ۳ بار همو دیدن، اما مامانم باز بی حرمتی میکنه ...

دیگه خسته شدم، الان که نیست خیلی خداروشکر اوصاع خوبه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
واقعا؟ عزیزم چه جالب قکر کردم ففقط خودم این مشکلو دارم. حتما میخونمش، واقعیت الانم که باهدش قطع ارتب ...

میفهمم گلم مامان من حتی زندگی خودشم دوست نداره همیشه سربابامم سرکوفت میزنه که ما عقب موندیم وفلان کافیه یه اتفاقی بیفته میگه من ک گفتم من ک گفتم کلا اینجور شخصیتا وسواسین کتابو بخون و راحت زندگیتو بکن موفق باشی عزیزم

میفهمم گلم مامان من حتی زندگی خودشم دوست نداره همیشه سربابامم سرکوفت میزنه که ما عقب موندیم وفلان کا ...

عزیزم مرسی از راهنماییت، چقدر زندگیامون شبیه همه، حتما حتما میخونم، فقط اینکه تو الان تو زندگیت خوشبختی؟ شوهرت خاستگار سنتی بود یا دوست بودین؟ ببخشید میپرسم میخام بدونم من سر ازدواجم انقدر ادیت شدم یا تو هم مثه من بودی؟

عزیزم مرسی از راهنماییت، چقدر زندگیامون شبیه همه، حتما حتما میخونم، فقط اینکه تو الان تو زندگیت خوشب ...

من یه بار توعقدجداشدم بعد باهمسرالانم که ازدواج اولش بود سنتی ازدواج کردیم ولی خب ازهمون اولش همسرم خیلی راحت بودباهام وهرکی مارومیزید فک میکرد چن سال دوست بودیم وازدواج کردیم😁اره خوشبختم یعنی میدونی همسرم هیچگونه مشکل خاصی نداره خداروشکرمهربون فهمیده وخیلی احساساتی نسبت بهم،منتها اشکال کار ازمنه دوهفته دیگه عروسیمه مامانم همش غرمیزنه ک وای کمرم درد گرفت وای خونه بهم ریخته اس وای من چقدبدبختم اخرم دعوامون شدانقدتواین خونه مریض وناراضی ازهمه چیز وهمه کس زندگی کردم الان باهمسرمم اینحوریم گاهی مثل رفتارای مامانموانجام میدم ناخوداگاه