2777
2789
عنوان

کی رسم صبحانه فردای عروسی روداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5542 بازدید | 99 پست
ببين از همين اول كار هرجور رفتار كني تا اخر هميني از هموو روز اول نترس كه اينجور بگن اونجور بگن كا ...

والله ما برای همسرم وخانواده اش  و خواهرشوهرام وشوهراشون و بچه هاشون لباس خریددم برای همسرم که همه چیییی خریددم خلاصه بخادر کرونا یکم دیر بردیم عیدی رو هی گفتیم شاید بهترشدمادرشوهرم صداش دراومد که عیدی نیاوردین برام بعد خودش عید نوروز حتی یه جعبه شیرینیم نباوردحتی خودشم نیومد ازهمسرم یه بسته شکلات فرستاده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامانم میگه تو دعوتشون کن فردای عروسی بیان خونت میگن خسته کوفته کی حوصله مهمون داره صبح روزبعدش

ب نظرم مامانت خيلي داره از اول كار رو ميده بهشون

با خود شوهرت مشورت كن اگه گفت نه دعوتي لازم نيست

بگو هرجور خودت صلاح ميدوني 

اصلا چرا مامانت اينقد نظر ميدت برات؟!! خودتو شوهرت بايد تصميم بگيرين

والا من جاريم يك ساله عروس شده هنوز دعوتي نداده

ميگن زوده ، تازه عروسه 

مادر شوهر یه بنده خدایی هم فردای عروسیشون با پدر شوهر و برادر شوهرا اومدن خونشون شب هم موندن 😂😂😂 خونشون هم نزدیک بود با ماشین ۲۰ دقیقه 

واقعا خدا شفاشون بده

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

هررسم مَن درآوردی  از خودتون درآرید مانعی میشه برسرراه جوونا... اگه فردا تو زندگییاتون بداوردی ...

عزیزم این چه حرفیه آه کدوم جوونا ؟؟ماخودمونم جزو همون جووناییم اینهمه دختر جهاز میبره حالا دوتا پیاله عسل و خامه شد آه جوون

وای چه دعوت کردنی شاخ در اوردم به خدا رسم فردا عروسی صبحونه مقوی اونم برا عروس الویت بعد داماد میخوا ...

والاعزیزم نگفتم که حتماخودش گفت منم اینجورگفتم بعدم گفتم ولش کن

مامان خودم صبحونه ونهارواوردن تافامیل شوهرمم خوردن شهرمااینجوررسمه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
والله ما برای همسرم وخانواده اش  و خواهرشوهرام وشوهراشون و بچه هاشون لباس خریددم برای همسرم که ...

یعنی چی یعنی خانواده تو به اونا عیدی میدن ؟ برا ما فقط شوهرامون به مادراشون عیدی میدن به مادر زنشم عیدی میده چه چیزا بجا اینکه به عروس عیدی بدن جا عا عوض شده ؟؟؟؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
ما خوزستانیم و این رسمو داریم  قبلنا که عروس داناد خونه پدرشوهر بودن زندگی میکرون اونجا میبردن ...

عجب رسمی 

خخ همه تلپ میشدند

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
یعنی چی یعنی خانواده تو به اونا عیدی میدن ؟ برا ما فقط شوهرامون به مادراشون عیدی میدن به مادر زنشم ع ...

نه مابهش میگیم خنچه داماد ولی برای همه ی اعضای خانواده وسایل میخریم 

ببین من که همون اول گفتم رسم جالبی نیست 

مادر شما باید عزت و احترام داشته باشه. فردای عروسی مثل یه خانم باسلیقه یه میز خوشگل و ساده بچین و تو خلوت خودتون بخورید و از همون فردای عروسی شوهرتو بفرست نون تازه بخره یا بذار چای دم بکنه، از روز اول این رفتارا رو داشته باشی تا آخر همونه

بعدشم واقعا حالا مساله ی بکارت جاش شب عروسی نیست، یک هفته یا زودتر یا دیر اتفاق می افته و اونقدر هم ضعف آور نیست 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
عزیزم این چه حرفیه آه کدوم جوونا ؟؟ماخودمونم جزو همون جووناییم اینهمه دختر جهاز میبره حالا دوتا پیال ...

نه اینا چیزی نیست بیارن برات اما خانوادت هم نریزن خونت فقط مادرت خواهرت یکم بشینن برن بده مهمون دعوت کنی 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
ما نداریم رسم خوبی نیس خانواده ی دختر ،دخترشون دادن، به داماد صبحانه هم بدن؟! یجوریه

براي ما مادربزرگ شوهرم آورد😂

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
والله ما برای همسرم وخانواده اش  و خواهرشوهرام وشوهراشون و بچه هاشون لباس خریددم برای همسرم که ...

اگه اینجوریه شماهم ازهمین اول کارمثل خودشون باش تاعادی بشه نشه عادت براشون

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..